Børneløb_to piger hepper_ungdommens røde kors_frivillig

For støtter og medlemmer

Velkommen til dit støtteunivers. Du er én blandt mere end 15.000 danskere, som har valgt at støtte Ungdommens Røde Kors' arbejde for udsatte børn og unge. Tusind tak for det!

Vi er dybt afhængige af støtte fra privatpersoner. Selvom vores arbejde drives af frivillige, koster det stadig penge at lave aktiviteter. Vi bruger penge på mad og materialer i aktiviteterne, transport, og så bruger vi penge på at uddanne vores frivillige, så de er klædt på til at hjælpe udsatte børn og unge så godt som muligt.

Støt som det passer dig
Der er forskellige måder at støtte på. nogle betaler 150 kr. om året for et foreningsmedlemskab, som vi typisk tilbyder studerende. Andre støtter med op til 250 kr. om måneden.

Nogle af jer har været med i mange år, andre er lige kommet ombord. Nogle har også tid til at lave frivilligt arbejde, mens andre vælger at holde støtten til det økonomiske. Fælles for jer alle er, at I gør en forskel. I er alle noget særligt for nogen. For det skal I have en stor tak!

Persondata
Hos Ungdommens Røde Kors respekterer vi brugernes privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med Persondataloven. Du kan læse vores persondatapolitik her.

Derudover bruger vi cookies på vores hjemmesiden. Du kan læse mere om vores brug af cookies her.

Vidste du...

at 15.000 danskere støtter Ungdommens Røde Kors?

 • Hvordan får jeg fradrag for min støtte?

  Der er forskel på medlem og støtte. Man kan få fradrag for sin støtte, men ikke for sit medlemskab. Se forskellen nedenfor.

  Hvis vi har dit CPR-nummer, indberetter vi automatisk til SKAT - både hvis du støtter fast og for en enkelt donation. Hvis du er i tvivl om, om du er medlem eller støtte, og om vi har dit CPR-nummer, så skriv til medlem@urk.dk.

 • Hvad får jeg som medlem eller støtte?

  Som medlem eller støtte modtager du løbende information om, hvad dine penge går til. Mængden, variationen og hvor skræddersyet, kommunikationen er, afhænger af din støttetype og beløb.

   

  Du kan framelde dig i nyhedsmailen nederst i selve mailen, du modtager. Hvis du ikke ønsker at modtage telefonhenvendelser eller SMS, så skriv til medlem@urk.dk

 • Hvad er forskellen på medlem og støtte?

  Hos Ungdommens Røde Kors har vi forskellige støtte- og medlemstyper:

  Foreningsmedlemskab på 150 kr. om året, som dækker det kalenderår (1. januar til 31. december), betalingen er gennemført. Det tilbydes primært studerende. Foreningsmedlemskabet er ikke fradragsberettiget. Som medlem kan du stemme til vores landsmøde.

  Plusmedlemskab på 50, 90 eller 150 kr. om måneden. Plusmedlemskabet er ikke fradragsberettiget. Vær opmærksom på, at hvis du er blevet medlem gennem telefonen, er du højst sandsynligt plusmedlem. Hvis du vil ændre dit medlemskab, så du kan få fradrag, så skriv til medlem@urk.dk. Som medlem kan du stemme til vores landsmøde.

  Støttemedlemskab på et valgfrit beløb om måneden. Her går de første 150 kr. om året til medlemskabet. Resten af støtten er fradragsberettiget. Som medlem kan du stemme til vores landsmøde.

  Bidragsyder på et valgfrit beløb om måneden. Her er al din støtte fradragsberettiget. Som bidragsyder er du ikke medlem og kan ikke stemme til vores landsmøde.

 • Hvordan undgår jeg at blive ringet op?

  Hvis du ikke vil ringes op, skal du bare skrive en mail med dit navn og telefonnummer til medlem@urk.dk. Så tager vi dit nummer af listen hurtigst muligt. Der kan være et par dages ekspeditionstid, så hvis du bliver ringet op kort tid efter, er det simpelthen fordi, vi ikke har fået slettet dit nummer endnu.

 • Hvordan stopper jeg min støtte?

  Vi er selvfølgelig rigtigt kede af, hvis du vil stoppe din støtte. Hvis du er presset på økonomien, kan vi arrangere, at du springer en måned eller to over. Vi kan også skrue ned for dit månedlige beløb, så du betaler et lavere beløb.

  Hvis der er noget, du er utilfreds med, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan ændre på det. Hvis du ønsker at stoppe din støtte, så skriv navn, telefonnummer, fødselsdato og gerne medlemsnummer, hvis du har det, til medlem@urk.dk