ferielejr 2023 1

  Bliv medlem for 100 kr. årligt

  Et handlekraftigt medlemskab, der gør en forskel

  Som medlem kan du gøre brug af en række fede medlemsfordele, og du får adgang til en masse sociale og faglige kurser og arrangementer.

  Som noget nyt skal alle frivillige i Ungdommens Røde Kors være medlem af organisationen.

  Tak fordi du gør en forskel med dit medlemskab.

  Som medlem af URK får du adgang til nogle helt særlige medlemsfordele

  Som medlem af Ungdommens Røde Kors får du adgang til nogle helt særlige medlemsfordele og rabatter. Det gør du, fordi din indsats fortjener et ekstra skulderklap. Du kan også få en URK-nål, som symboliserer din tilknytning og indsats, og du kan få udstedt et frivilligbevis efter et år. Snak med din nærmeste aktivitetsleder eller lokalafdeling.

  Lige nu kan du gøre brug af følgende medlemsfordele:

   

  • Gratis entré til Louisiana i maj og juni 2024. I indgangen skal du blot vise den velkomstmail, du modtager, når du melder dig ind i URK.
  • Gratis digital adgang til Dagbladet Information i seks måneder.
  • 50% rabat på Podimo i seks måneder.
  • 20% rabat på dine tre første kasser ved Årstiderne.
  • Få 10% på dit ARoS30 årskort.
  • Fri fragt på tøj-ordrer på Røde Kors' Genbrugstøj via deres online shop: https://rodekorsgenbrug.dk/pages/toj
  • 10% på brætspillet ”Vækst” af Egholm Games

   

  Du finder links og rabatkoder i den velkomstmail, du modtager, når du melder dig ind. Har du ikke modtaget mailen så skriv til: info@urk.dk.  Vil du være medlem af Ungdommens Røde Kors, men har du på ingen måde råd til at betale 100 kr. om året, eller har du ikke et dansk CPR-nummer?

  Et handlekraftigt medlemskab, der gør en forskel 

  Som medlem af Ungdommens Røde Kors er du vigtig. Din stemme, dine idéer, din omsorg og din støtte er det, der skaber organisationen. Med dig på holdet står vi stærkere, når vi sammen opbygger selvværd, livsmod og handlekraft hos mere end 10.000 sårbare børn og unge i hele landet og i hele verden. Sagen binder os sammen. 

  Du er en del af et stort og mangfoldigt fællesskab. Vi bakker hinanden op og respekterer hinanden. Deler oplevelser, refleksioner og hygger os. Vi fejrer fællesskabet hver eneste dag: Både når vi laver aktiviteter lokalt og når vi mødes på tværs i hele landet.

  Du bliver dygtig. Med kurser, uddannelser og arrangementer bliver du klædt på til at drive meningsfulde aktiviteter, lede frivillige og samarbejde - indenfor netop de områder, hvor du ønsker at udvikle dig. Du opbygger faglige og personlige kompetencer, som du tager med dig resten af livet.

  Du får adgang til nogle helt særlige medlemsfordele og rabatter. Det gør du, fordi din indsats fortjener et ekstra skulderklap. Du kan også få en URK-nål, som symboliserer din tilknytning og indsats, og du kan få udstedt et frivilligbevis efter et år.

  Som medlem af Ungdommens Røde Kors kan du med rette være stolt af dig selv. For du er en del af en bevægelse, der bliver ved og står sammen - også når det er svært. TAK, fordi du arbejder for, at ingen børn og unge er sat udenfor fællesskaberne. 

  Her kan du læse Ungdommens Røde Kors' vedtægter