Stock_model_pige_ungdommens røde kors

  Støt vores arbejde ved at indgå et partnerskab, der skaber værdi for jer og for udsatte børn og unge

  Når du indgår et partnerskab med Ungdommens Røde Kors, kan vi sammen gøre en forskel for børn og unge i Danmark. Læs om de forskellige typer partnerskaber her, og hvad I som virksomhed kan få ud af et samarbejde.

  I Ungdommens Røde Kors har vi brug for stærke samarbejdspartnere og sponsorer, som kan hjælpe med at støtte op om udsatte børn og unge, både i Danmark og internationalt. Din virksomhed kan blive sponsor fra kun 3.000 kr. (ekskl. moms).

  På siden her finder du et par eksempler på, hvordan du kan støtte Ungdommens Røde Kors.

  Kontakt konsulent for partnerskaber, Sidsel Nybo Andersen, for en uforpligtende snak

  Vi er stolte af at være Ungdommens Røde Kors' CSR-partner. De unge er samfundets måske vigtigste investering, og kan der sættes tidligt ind, kan der gøres en kæmpe forskel. Som en ressourcestærk virksomhed med unge talenter, giver det ekstra mening for os at arbejde for de sårbare unge og deres potentiale.

  - Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten

  Mød vores partnere og sponsorer

  Sponsorater

  Vil din virksomhed støtte Ungdommens Røde Kors økonomisk, kan det være en idé med et sponsorat. Din virksomhed kan som hovedregel trække HELE beløbet fra i skat, når der er tale om et sponsorat.

  Hvis der indgår et element af mod-ydelse (f.eks. markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til virksomheden at bedømme - evt. efter samråd med virksomhedens revisor - om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (f.eks. reklameudgift) jævnfør statsskattelovens § 6.
  *Læs mere herom nederst på siden

  Vi tilbyder forskellige sponsorater, der starter på 3.000 kr. (ekskl. moms).

  Hvis du ønsker at donere et beløb på under 3.000 kr., så kan du gøre nemt og online via denne formular. Hvis donationen er under 3.000 kr., giver det dog ikke ret til logo/link på hjemmeside, ligesom det heller ikke giver ret til en faktura.

  Kan jeg trække mit sponsorat fra i skat?
  Du kan få fradrag for din donation op til 16.600 kr.
  Din virksomhed kan som hovedregel trække HELE beløbet fra i skat, når der er tale om et sponsorat.
  Husk at angive CVR-nummer, så indberetter vi automatisk din donation til SKAT
  Hvis der indgår et element af mod-ydelse (f.eks. markedsføring) i forbindelse med et sponsorat, har virksomheden som hovedregel fradrag for hele beløbet som driftsudgift. Det er op til virksomheden at bedømme - evt. efter samråd med virksomhedens revisor - om beløbet kan fratrækkes som en driftsomkostning (f.eks. reklameudgift) jævnfør statsskattelovens § 6.

  Vil din virksomhed bare gerne donere (altså uden yderligere samarbejde eller sponsoraftaler), så klik her eller lav en bankoverførsel: 4183 0006358500. (Marker meget gerne donationen med din virksomheds navn).

  Fondsdonationer og legater
  Mange fonde, Lions- og Rotary-klubber eller lignende støtter også Ungdommens Røde Kors. Hvis du vil høre mere om mulighederne for donationer til generelle eller specifikke projekter, så kontakt konsulent for partnerskaber Sidsel Nybo Andersen.

  Samarbejde med kommuner, skoler og boligsociale indsatser