fodbold for venskaber_fodbold_asyl_Ungdommens Røde Kors

Skal din by være verdens bedste?

Lokale afdelinger

Hvem siger, at en LUR er noget dovent?
Hos os står det for det modsatte. En LUR er et lokalt udviklingsråd, der arbejder aktivt for at gøre lige præcis deres lokalområde til verdens bedste sted at være barn og ung. 

Drømmer du om at kickstarte din by?  
Så skulle du holde øje med Ungdommens Røde Kors' lokale afdelinger, som ligger i hele landet. Vi kalder dem lokale udviklingsråd – eller bare LUR.  

LUR’erne har blandt andet ansvaret for at starte nye aktiviteter op, hverve frivillige og børn til aktiviteterne, gøre reklame for aktiviteterne og støtte de frivillige på aktiviteterne, så de fungerer bedst muligt – selvfølgelig med sparring fra Ungdommens Røde Kors' sekretariat.

Hvad mangler der i lokalområdet?
Det er de frivillige i LUR’erne, der kender områderne allerbedst. Derfor er det deres opgave at holde sig opdateret om, hvad der sker i lokalområdet og sikre, at der er aktiviteter, som matcher børnene og de unges behov. Er der brug for en lektiecafé eller en klub til børnene i området? Kunne de unge tænke sig en skateboardrampe eller en FIFA-turnering? Eller kunne det være fedt med en byfest for hele byen? 

 

 

101

byer

320

aktiviteter

49

lokale udviklingsråd