fodbold for venskaber_fodbold_asyl_Ungdommens Røde Kors

  Skal din by være verdens bedste?

  Lokalafdelinger

  Vil du være med til at gøre din by til verdens bedste sted at være barn og ung? Så bliv medlem af din lokalafdeling og lav den forskel, du drømmer om.

  Medlemmerne i vores lokalafdelinger er lokale unge, der arbejder aktivt for at gøre lige præcis deres lokalområde til verdens bedste sted at være barn og ung. Lokalafdelingerne har blandt andet ansvaret for at starte nye aktiviteter op, hverve frivillige og børn og unge til aktiviteterne, gøre reklame for aktiviteterne og støtte de frivillige på aktiviteterne, så de fungerer bedst muligt – selvfølgelig med sparring fra Ungdommens Røde Kors' sekretariat.

  Hvad mangler der i lokalområdet?
  Det er de frivillige i lokalafdelingerne, der kender områderne allerbedst. Derfor er det deres opgave at holde sig opdateret om, hvad der sker i lokalområdet og sikre, at der er aktiviteter, som matcher børnene og de unges behov. Er der brug for en lektiecafé eller en klub til børnene i området? Kunne de unge tænke sig en skateboardrampe eller en FIFA-turnering? Eller kunne det være fedt med en byfest for hele byen? 

  Beslutningen er din…

  • Hvordan kommer jeg med i min lokalafdeling?

   Find din lokalafdeling kortet - her kan du kontakte dem direkte, hvis du har spørgsmål eller vil være med.

   Har du spørgsmål til Ungdommens Røde Kors' lokalafdelinger generelt, kan du skrive til info@urk.dk

  • Hvad skal jeg lave i min lokalafdeling?

   Som frivillig i et lokalafdeling er du med til at finde på, organisere, planlægge og koordinere en hel masse.

   Det er dig og de andre frivillige i lokalafdelingen, der har overblikket, og det er jer, som kan hjælpe de frivillige på aktiviteterne i gang og være med til at bestemme, hvad der skal ske i byen.

   Det er helt okay, hvis du ikke har prøvet den slags opgaver før – så længe du har lyst til at gøre din by til verdens bedste sted at være barn og ung. 

  • Hvad gør jeg, hvis der ikke er en lokalafdeling i mit område?

   Så starter du en! Og vi skal selvfølgelig nok hjælpe dig. Interesseret? Skriv til os på info@urk.dk