International_Ungdommens Røde

  Her er vi internationalt

  Røde Kors er en international bevægelse, som altid er til stede, hvor folk er i nød eller har brug for støtte. Ungdommens Røde Kors er en del af denne bevægelse, men yder ikke nødhjælp. Vi samarbejder med Røde Kors i Danmark om at skabe udvikling de steder, hvor det er særlig svært at være ung. Vi har gennem flere år været repræsenteret i Grønland, Afrika, Mellemøsten og Østeuropa.

  Herunder kan du læse små historier fra vores internationale projekter. 

  • Hvordan kan jeg være med?

   Vores internationale projekter er drevet af vores frivillige, der allerede har en masse erfaring fra vores sociale indsatser i Danmark. Af og til søger vi frivillige, som vil rejse med ud i verden og besøge vores projekter. Følg med på vores sociale medier og LinkedIn for at se mulighederne.

   Interesseret i at høre mere? Skriv til os på info@urk.dk

  • Kan jeg komme ud at rejse med Ungdommens Røde Kors?

   Vi sender desværre kun meget få unge til udlandet, hvor de er med til at understøtte vores internationale programmer som ungdomsledere. Som regel sender vi frivillige af sted, som allerede har erfaring fra Ungdommens Røde Kors. Alle internationale tilbud vil blive slået op på hjemmesiden. Man kan ikke søge uopfordret.

  • Hvem samarbejder Ungdommens Røde Kors med i udlandet?

   I vores internationale projekter arbejder vi tæt med Dansk Røde Kors. Vi samarbejder også altid med det pågældende lands Røde Kors eller Røde Halvmåne selskab. Er vi f.eks. i Grønland, er vores nærmeste partner derfor Grønlandsk Røde Kors.

   Det lokale partnerskab sikrer både projektets bæredygtighed og sørger for, at der konstant er fokus på de vigtigste behov i det enkelte lokalområde.

  Vidste du...
  International_Zimbabwe_Ungdommens Røde Kors

  at vi sender danske ungdomsledere til partnerlande, hvor de sammen med lokale arbejder for at fremme forholdene for områdets unge?