Badges

    Privatlivspolitik

    Denne privatlivspolitik er gældende for de persondata, som du giver til Ungdommens Røde Kors (URK), og/eller som vi indsamler om dig, når du deltager i en aktivitet, er bidragsyder, medlem, jobsøgende, kunde, leverandør, ansat i en myndighed, som vi korresponderer med, eller som bruger af vores tjenester; herunder ved færden på vores hjemmeside.
    I politikken kan du læse mere om, hvilke persondata vi indsamler, hvordan vi håndterer dine data, og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig.

    Privatlivspolitikken beskriver, hvordan URK behandler persondata for en række interessenter, og som supplement til denne politik har URK udformet en overordnet informationssikkerhedspolitik, en persondatapolitik samt hhv. en privatlivspolitik for frivillige og en privatlivspolitik for medarbejdere. Fælles for disse politikker er, at de er interne dokumenter. Tilsammen udmøntes alle disse politikker i en række retningslinjer, vejledninger og skabeloner til brug for frivillige og medarbejdere (eks. i forbindelse med samtykker) for at sikre URK’s generelle overholdelse af lovgivningen og forsvarlig behandling af persondata. Ligeledes har URK udformet og vedligeholder løbende en lang række fortegnelser over de forskellige databehandlinger, som finder sted i organisationen – herunder databehandleraftaler med eksterne databehandlere.

    Ungdommens Røde Kors’ ledelse er ansvarlig for at føre tilsyn med, at URK overholder persondataforordningen, databeskyttelsesloven samt denne privatlivspolitik. Alle spørgsmål vedrørende politikken, behandling af dine persondata samt mistanke om manglende overholdelse, kan du rette til: info@urk.dk eller på telefon 3537 2555.

     

    Dataansvarlig
    Den dataansvarlige organisation for behandling af dine persondata er:

    Ungdommens Røde Kors
    Hejrevej 30, 2. sal
    2400 København NV

    Tlf.: 3537 2555                                      
    info@urk.dk
    CVR-nr.: 28 25 04 79
     

    Du kan læse hele vores privatlivspolitik her: 


    Læs vores cookiepolitik her.