Unge i krig UFM

  Unge i Krig

  Hvilke beslutninger tager du, hvis du står midt i en krig eller katastrofe? Spin vores store dilemmahjul, se virtual reality fra Ukraine, og tag de vigtige diskussioner om krigens regler, når vores frivillige kommer forbi med workshoppen, Unge i Krig.

  Hopper du i gummibåden over havet? Giver du førstehjælp til den sårede terrorist? Det er spørgsmål og dilemmaer, vi kommer ind på i vores gratis workshop om krigens regler, Unge i Krig.

  Med vores store dilemmahjul, virtual reality og interessante diskussioner kan du og din ungegruppe blive klogere på Genève-konventionerne, krigens regler og Røde Kors' principper. Unge i Krig er et tilbud til skoler, institutioner, organisationer eller noget helt fjerde. 

  Deltagerne vil opleve…

  • At få vigtig viden om krigens regler og Røde Kors’ arbejde med dem
  • At diskutere livsafgørende valg for unge, der står midt i krig eller katastrofer
  • At blive klogere på Genève-konventionerne og sætte dem i en konkret kontekst

   

  Vidste du...

  … at vi gratis kommer ud på din skole, forening eller organisation og laver workshops. Book os på ungeikrig@urkmail.dk

  Der er en vildt fed energi, når vi diskuterer de dilemmaer, der findes for unge, som flygter fra krig. Hvad prioriterer du fx at tage med dig, når du må flygte fra dit hjem?"
  - Trine, frivillig i vores Netværk for Humanitære Ungdomsambassadører

  • Hvad er Unge i Krig?

   Unge i Krig er en workshop, hvor deltagerne får vigtig viden om krig og katastrofer. Emner som krigens regler, Genève-konventionerne og Røde Kors’ principper er i fokus, når vi diskuterer krig og katastrofer.

  • Hvem kan booke en workshop med Unge i Krig?

   Alle skoler, institutioner, foreninger og organisationer kan booke en gratis workshop med vores frivillige. Har du lyst til at booke en workshop eller høre mere, kan du skrive på denne mail: ungeikrig@urkmail.dk

  Ungdommens Foolkemøde_dilemmahjul_Ungdommens Røde Kors_2021