Stock photo

  For støtter og medlemmer

  Velkommen til dit støtteunivers. Du er én blandt mange danskere, som har valgt at støtte Ungdommens Røde Kors' arbejde for udsatte børn og unge. Tusind tak for det!

  Vi er dybt afhængige af støtte fra privatpersoner. Selvom vores arbejde drives af frivillige, koster det stadig penge at lave aktiviteter. Vi bruger penge på mad og materialer i aktiviteterne, transport, og så bruger vi penge på at uddanne vores frivillige, så de er klædt på til at hjælpe udsatte børn og unge så godt som muligt.

  Støt som det passer dig
  Der er forskellige måder at støtte på. Nogle betaler 100 kr. om året for et foreningsmedlemskab, som vi typisk tilbyder studerende. Andre støtter med op til 250 kr. om måneden.

  Nogle af jer har været med i mange år, andre er lige kommet ombord. Nogle har også tid til at lave frivilligt arbejde, mens andre vælger at holde støtten til det økonomiske. Fælles for jer alle er, at I gør en forskel. I er alle noget særligt for nogen. For det skal I have en stor tak!

  Persondata
  Hos Ungdommens Røde Kors respekterer vi brugernes privatliv og behandler persondata i overensstemmelse med Persondataloven. Du kan læse vores persondatapolitik her.

  Derudover bruger vi cookies på vores hjemmesiden. Du kan læse mere om vores brug af cookies her.

  • Kan jeg få fradrag for min støtte?

   Der er forskel på at være medlem og støtte. Man kan få fradrag for sin støtte, men ikke for sit medlemskab. Se forskellen nedenfor.

   Hvis du er støtte, kan du få fradrag for op til 16.600 kr. (2020). Vi indberetter automatisk din støtte til SKAT, hvis vi har dit CPR-nummer. Er du i tvivl om, om vi har dit CPR-nummer, så skriv til medlem@urk.dk

  • Hvad er forskellen på medlem og støtte?

   Hos Ungdommens Røde Kors har vi forskellige støtte- og medlemstyper:

   Foreningsmedlemskab på 100 kr. om året, som dækker det kalenderår (1. januar til 31. december), betalingen er gennemført. Det tilbydes primært studerende. Foreningsmedlemskabet er ikke fradragsberettiget. Som medlem kan du stemme til vores landsmøde.

   Støttemedlemskab på et valgfrit beløb om måneden. Her går de første 100 kr. om året til medlemskabet. Resten af støtten er fradragsberettiget. Som medlem kan du stemme til vores landsmøde og til årsmødet i din lokalafdeling.

   Bidragsyder på et valgfrit beløb om måneden. Her er al din støtte fradragsberettiget. Som bidragsyder er du ikke medlem og kan ikke stemme til vores landsmøde.

   Læs mere om støtte- og medlemsbetingelser og de forskellige medlemstyper.

  • Hvad får jeg som medlem eller støtte?

   Som medlem eller støtte modtager du løbende information om, hvad dine penge går til.

   Du kan altid framelde dig i nyhedsmailen nederst i selve mailen, du modtager.

  • Hvordan undgår jeg at blive ringet op?

   Hvis du ikke ønsker at få opkald eller SMS'er, så send en mail med dit navn og telefonnummer til medlem@urk.dk. Så tager vi dit nummer af listen hurtigst muligt. Der kan være et par dages ekspeditionstid, så hvis du bliver ringet op kort tid efter, er det simpelthen fordi, vi ikke har fået slettet dit nummer endnu.

  • Hvordan stopper jeg min støtte?

   Vi er selvfølgelig rigtigt kede af, hvis du vil stoppe din støtte. Hvis du er presset på økonomien, kan vi arrangere, at du springer en måned eller to over. Vi kan også skrue ned for dit månedlige beløb, så du betaler et lavere beløb.

   Hvis der er noget, du er utilfreds med, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan ændre på det. Hvis du ønsker at stoppe din støtte, så skriv navn, telefonnummer, fødselsdato og gerne medlemsnummer, hvis du har det, til medlem@urk.dk

   Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan tilbagebetale støtte, som allerede er givet til Ungdommens Røde Kors.