Sej sommer:sommerferie_søde børn_frivillig_københavn_ungdommens røde kors

Børn fortjener den sejeste sommer
 

Sej Sommer

Sommerferien kan hurtigt blive alt for lang og kedelig, hvis man ikke skal på ferie. Alle vennerne er rejst, dagene snegler sig af sted, og man har måske ikke så meget at fortælle om, når skolen starter igen.

På Sej Sommer flyver tiden af sted, og børnene har MASSER at fortælle, når skolen starter igen. Vi fylder en hel uge med aktiviteter og sjove oplevelser – og vi tør godt love, at det bliver fedt! Det er gratis at deltage i alle aktiviteterne, og der vil blive sørget for frokost alle dage. Det eneste, du skal gøre, er at få dine forældre til at tilmelde dig, så du kan få den sejeste sommer.

Nye venskaber i lokalområdet
30-40 børn fra Sydhavnen, Valby og Vesterbro i alderen 8-12 år får en uge med masser af oplevelser og nye venskaber.
Tiden står aldrig stille og bliver fyldt ud med alt fra bondegårdsbesøg og ture til BonBon-Land og Den Blå Planet til sportsdag og konkurrencer i Valbyparken med sjove lege og mad over bål. 

Formålet med Sej Sommer er at give børn, der har brug for det, en pause fra en hverdag, der ikke altid er lige let. Som ugen går, får børnene nye kammerater og nogle fede oplevelser, de kan fortælle deres kammerater om, når de starter i skole igen.

Se program for 2017:

 

 

Sej Sommer vender tilbage i 2018

De voksne er søde. De er ikke sådan nogle, der bliver sure over de mindste ting. De er ikke ligesom de voksne i skolen. Hvis man er ked af det, trøster de én og spørger, om man er OK

- Chanice, 10 år

 • Hvem kan deltage i Sej Sommer?

  Sej Sommer er henvendt til børn fra Københavnsområdet i alderen 8-12 år.

  For at deltage på Sej Sommer er det vigtigt, at barnet kan færdes i offentlige rum, som f.eks. i et sommerland, på en togstation mm. Sej Sommer sørger for, at alle deltagere bliver fragtet sikkert frem og tilbage til aktiviteterne, og at de får mad og drikke i løbet af dagen. Der er selvfølgelig også altid tid til en krammer, hvis der er behov for det.

 • Hvordan tilmelder jeg mit barn?

  Når du tilmelder dit barn til Sej Sommer gælder tilmeldingen alle fem dage. Tilmeldingen til Sej Sommer 2017 åbner den 5. juni.

  Du tilmelder dit barn på følgende måde:

  1. Print, udfyld og underskriv dokumentet:

  2. Scan eller tag et billede af hele arket, så vi kan se de udfyldte felter.
  3. Tag et billede af barnets sygesikringsbevis, så vi kan se, at barnet har den rette alder for at deltage i Sej Sommer (8-12 år).
  4. Skriv en mail til sejsommer@urkmail.dk med ordet ”Tilmelding”  i emnefeltet. I mailen skal du vedhæfte billederne af sygesikringsbevis og det udfyldte ark ”Samtykkeerklæring”.

  I mailen skal du desuden skrive:
  •    Forælderens/værgens fulde navn
  •    Barnets fulde navn og adresse
  •    Navnet på barnets skole og klasse
  •    Om barnet har nogle allergier eller fødevarer, han/hun ikke spiser (som vi skal tage højde for i frokostplanlægningen)
   

  Når du har sendt mailen, vil du få en bekræftelse på, at vi har modtaget den.
  Inden for et par dage derefter modtager I en bekræftelse på, at barnet er tilmeldt eller skrevet på venteliste (tilmelding sker efter princippet ”Først til mølle”).
  Hvis tilmeldingen driller, er du velkommen til at skrive en mail til bsv@urkmail.dk eller ringe på 42 36 84 12.
   

 • Hvorfor skal I bruge samtykke og fototilladelse?

  Fototilladelsen giver Sej Sommer tilladelse til at tage billeder af børnene under aktiviteterne. Vi skal bruge dem til at fortælle andre om Sej Sommer-projektet, så de også får lyst til at deltage.

  Samtykkeerklæringen skal vi bruge, fordi det er vigtigt for os, at aftalerne omkring dit barns deltagelse i Sej Sommer er helt på plads, inden vi går i gang.

  Dokumentet skal udfyldes og underskrives som en del af tilmeldingen. Du finder dokumentet her: 

   

 • Vil du vide mere?

  Har du spørgsmål om Sej Sommer, dit barns tilmelding, eller ønsker du at være frivillig, så skriv til sejsommer@urkmail.dk.

  Vil du vide mere om Ungdommens Røde Kors' generelle arbejde med ferie- og weekendlejre, kan du skrive til faellesskaber@urk.dk.

Læs mere om vores andre ferielejre og weekendlejre