Mød vores partnere

  Vores erhvervspartnere medvirker til, at vi hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet.

  Her finder du en præsentation af de virksomheder, der allerede har indgået samarbejder med Ungdommens Røde Kors, og som nu er en del af vores virksomhedsnetværk. Disse virksomheder er med til at vise vejen for erhvervslivet, og de gør deres medarbejdere stolte over at være en del af engagementet.

  Platinpartnere
   

  Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmidt
  I 2009 indgik Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmidt og Ungdommens Røde Kors et partnerskab til fordel for udsatte børn og unge. Gennem samarbejdet understøtter Kammeradvokaten Ungdommens Røde Kors' indsats; dels via juridisk rådgivning og bistand til organisationens sekretariat og frivillige, og dels gennem økonomiske sponsorater.

  Læs mere om samarbejdet.

  Kammeradvokaten

  EY
  I 2011 indgik EY (det daværende KPMG Danmark) og Ungdommens Røde Kors partnerskabet "Læring for Livet", som understøtter Ungdommens Røde Kors' indsats for udsatte børn og unge på læringsområdet. EY har et stærkt samfundsmæssigt fokus og ansvar, og i virksomhedens CSR-strategi lægges der stor vægt på læring, viden og uddannelse. Med ønsket om at fokusere virksomhedens indsats, hvor den gør mest gavn og har størst værdi for samfundet, valgte EY i 2011 at indgå i et partnerskab med Ungdommens Røde Kors.

  Læs mere om samarbejdet.

  EY
  Guldpartner - skal det være dig?

  Sølvpartnere

  BK-pack
  BK-pack er Fyn-partner hos Ungdommens Røde Kors. De hjælper oversete børn på Fyn, der har det svært og står alene med deres problemer. Virksomheden støtter op om etableringen af lokale fællesværker, der er huse med frivilligdrevne aktiviteter for områdets børn og unge.

  BK Pack

  Bronzepartnere

  Hustømrene A/S
  Hustømrerne støtter EN HJÆLPENDE HÅND, fordi vi med en lille indsats kan gøre en stor forskel, og det synes vi, er fantastisk. Vores filosofi er, at alle virksomheder kan finde små ting at bidrage med til at skabe et bedre samfund, så hvorfor ikke gøre det? Det er en simpel gerning med et stort pay-off. Og så giver det god stemning og fællesskab i virksomheden.

  Hustømrene

  BERLIN BAR
  Berlin Bar hjælper URK året rundt – særligt ferielejre og ved juletid.

  Berlin Bar_partner_ungdommens røde kors

  Dansk Metal
  Dansk Metal støtter kampagnen En Hjælpende Hånd.

  ”Alle børn har ret til en god start på livet, men det er ikke alle børn, der får det. Jeg og mine faglærte kolleger kan være med til at give udsatte børn og unge en håndsrækning, så de kan få en bedre fremtid”.
  - Claus Jensen, forbundsformand, Dansk Metal

  Dansk metal_en hjælpende hånd_ungdommens røde kors

  Carl Ras
  Carl Ras støtter kampagnen En Hjælpende Hånd.

  "Som familieejet og -drevet virksomhed gennem tre generationer har Carl Ras altid været drevet holistisk – det ligger os nært at tænke socialt, økonomisk og miljømæssigt ansvar sammen på en bæredygtig måde. Vi har som en naturlig del af vores forretning drevet eller deltaget i mange projekter, hvor det sociale ansvar har været drivkraften." 

  carl ras_en hjælpende hånd 2017_ungdommens røde kors

  Trebbien Electric Aps
  Trebbien Electric støtter vores ferielejre for udsatte børn og unge. Ferielejrene er for de børn og unge, der har et særligt behov for en ferieuge fyldt med gode oplevelser. Det kan af være økonomiske, sociale, familiære, psykiske, fysiske eller andre årsager. Virksomheden sørger gennem deres donation for, at ungerne får en uforglemmelig uge, som kan mærkes hele året. En uges fyldt med nye venner, omsorgsfulde voksne og gode oplevelser.

  Trebbien Electric_ungdommens røde kors_donation

  10.000 - 25.000 kroner

  5.000 - 10.000 kroner