Ferielejr_hoppepude

Mød vores partnere

Vores erhvervspartnere medvirker til, at vi hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet.

Her finder du en præsentation af de virksomheder, der allerede har indgået samarbejder med Ungdommens Røde Kors, og som nu er en del af vores virksomhedsnetværk. Disse virksomheder er med til at vise vejen for erhvervslivet, og de gør deres medarbejdere stolte over at være en del af engagementet.

Platinpartnere
 

Kammeradvokaten - Advokatfirmaet Poul Schmidt
I 2009 indgik Kammeradvokaten, Advokatfirmaet Poul Schmidt og Ungdommens Røde Kors et partnerskab til fordel for udsatte børn og unge. Gennem samarbejdet understøtter Kammeradvokaten Ungdommens Røde Kors' indsats; dels via juridisk rådgivning og bistand til organisationens sekretariat og frivillige, og dels gennem økonomiske sponsorater.

Læs mere om samarbejdet.

Kammeradvokaten

EY
I 2011 indgik EY (det daværende KPMG Danmark) og Ungdommens Røde Kors partnerskabet "Læring for Livet", som understøtter Ungdommens Røde Kors' indsats for udsatte børn og unge på læringsområdet. EY har et stærkt samfundsmæssigt fokus og ansvar, og i virksomhedens CSR-strategi lægges der stor vægt på læring, viden og uddannelse. Med ønsket om at fokusere virksomhedens indsats, hvor den gør mest gavn og har størst værdi for samfundet, valgte EY i 2011 at indgå i et partnerskab med Ungdommens Røde Kors.

Læs mere om samarbejdet.

EY
Guldpartner - skal det være dig?

Sølvpartnere

BK-pack
BK-pack er Fyn-partner hos Ungdommens Røde Kors. De hjælper oversete børn på Fyn, der har det svært og står alene med deres problemer. Virksomheden støtter op om etableringen af lokale fællesværker, der er huse med frivilligdrevne aktiviteter for områdets børn og unge.

BK Pack

Bronzepartnere

Hustømrene A/S
Hustømrerne støtter EN HJÆLPENDE HÅND, fordi vi med en lille indsats kan gøre en stor forskel, og det synes vi, er fantastisk. Vores filosofi er, at alle virksomheder kan finde små ting at bidrage med til at skabe et bedre samfund, så hvorfor ikke gøre det? Det er en simpel gerning med et stort pay-off. Og så giver det god stemning og fællesskab i virksomheden.

Hustømrene

Malermester Eskildsen
Malermester Eskildsen har støttet EN HJÆLPENDE HÅND. Malerfirmaet valgte i forbindelse med deres 80 års jubilæum at bede alle deres samarbejdspartnere om donationer til indsamlingen, i stedet for gaver. Det resulterede i en stor donation til Ungdommens Røde Kors’ lokale projekter for udsatte børn og unge.

Malermester Eskildsen

KANSAS
KANSAS støtter EN HJÆLPENDE HÅND fordi, som de siger: ”Når vi dagligt arbejder benhårdt på at beklæde tusindvis af arbejdere med arbejdstøj, som giver maksimal sikkerhed og høj komfort, er det også for at tage samfundsansvar. Så børn stadig har mødre og fædre, når de selv er voksne. Derfor har vi i KANSAS sagt ja tak til at være en lille del af det store arbejde, Ungdommens Røde Kors udfører. De udsatte børn og unge er også en del af vores samfund, og derfor ligger det helt i tråd med alt hvad vi gør hos KANSAS hver eneste dag.

Kansas

BERLIN BAR
Berlin Bar hjælper URK året rundt – særligt ferielejre og ved juletid.

Berlin Bar_partner_ungdommens røde kors

10.000 - 25.000 kroner

5.000 - 10.000 kroner