Kommunikationspraktikant

  Vil du prøve kræfter med kommunikation i Danmarks største humanitære ungdomsorganisation? Kan du spotte og skrive den gode historie? Og vil du skabe indhold til sociale medier og kampagner i form af tekst, foto, grafik og video?

  I Ungdommens Røde Kors arbejder vi ud fra en mission om, at alle kan være noget særligt for nogen. Vi tror på, at alle børn og unge fortjener at være en del af et fællesskab, og at fællesskaber kan udvikle og rykke børn og unge – og vores samfund. Det er lige præcis det budskab, du skal hjælpe os med at sprede.

  Vi er en lille afdeling i en stor organisation, så der er nok at se til. Hos os får du lov til at prøve det hele. Forventningerne er høje, men der er også højt til loftet. Der er masser af fede opgaver og godt kollegaskab.

  Vi søger dig, som...

  • går på en videregående uddannelse inden for f.eks. kommunikation, journalistik, retorik, formidling eller lignende. 
  • kan spotte og skrive den gode historie, og som vil udvikle sine storytellingevner.
  • kan skrive godt og fejlfrit og med forståelse for vores forskellige målgrupper.
  • har erfaring med sociale medier og lære at tænke strategisk i forhold til vores kanaler og skabe indhold til vores følgere.
  • har interesse for at prøve kræfter med videoredigering. Gerne erfaring med Premiere Pro – alternativt Final Cut eller Avid.
  • kan løbe med bolden og gøre de gode idéer til virkelighed.

  Dine arbejdsopgaver
  Du bliver tilknyttet forskellige projekter, hvor du får ansvar og ejerskab, men med løbende sparring fra din praktikvært.

  Arbejdsopgaverne vil blive tilpasset dine interesser og kompetencer, men du får også tildelt faste opgaver, der blandt andet inkluderer:

  •    produktion af indhold til nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og kampagner.
  •    at løse ad hoc-opgaver såsom opdatering af hjemmesiden, besvarelse af henvendelser på mail og sociale medier, frivilligrekruttering, samt gennemsyn, nedklip og tekstning af videomateriale.
  •    at være vores person i marken, som er frisk på at tage ud på vores aktiviteter og interviewe børnene, de unge og de frivillige. 

  Har du erfaring med Meta Business Manager samt Photoshop, Illustrator eller Canva, er det et plus, men absolut ikke et must. Fortæl os gerne i din ansøgning, hvad du er god til, og hvad du kunne tænke dig at prøve kræfter med.

  Vi tilbyder 
  Du får mulighed for at prøve dig selv af i en ambitiøs, visionær og dynamisk organisation. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med plads til ture ud af huset, hvor du får mulighed for at opleve nye steder i Danmark og få adgang til lukkede miljøer, som de færreste får lov at besøge. 

  Vi har en stor erfaring med praktikanter og har din læring i højsædet. Du vil få en udtalelse, der reflekterer din indsats, og du vil modtage masser af sparring undervejs fra din praktikvært. Samtidigt får du selv lov til at præge dine arbejdsområder, og få indflydelse på, hvilke kompetencer du ønsker at udvikle.  

  Din arbejdsplads 
  Din arbejdsplads bliver på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat på Hejrevej 30 i København Nordvest.

  Her kommer du til at indgå i et dynamisk og uhøjtideligt miljø med sekretariatsledelse, konsulenter, praktikanter, studentermedhjælpere og frivillige. 

  Du vil blive en del af kommunikations- og fundraisingteamet, som består af otte konsulenter, fem studentermedhjælpere og en chef. Vi er et lille team med flad struktur, vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden.

  Her er god stemning og et godt læringsmiljø – og så er der et rigtig godt fællesskab med de andre praktikanter med ugentlige møder , sociale events og samarbejde på tværs. 

  Praktikperioden
  Praktikken løber som udgangspunkt fra den 1. februar 2024 til den 20. juni 2024. Arbejdstiden er ca. 30 timer ugentligt, men med god mulighed for fleksibilitet ift. dit studie. 
  Praktikken er ulønnet.

  Praktisk
  Send dit CV og en ansøgning senest onsdag d. 25. oktober 2023. Samtaler finder sted hurtigst muligt herefter.

  Har du spørgsmål?
  Så kontakt kommunikationskonsulent Christina Schiang-Franck på mail christina@urk.dk 

   

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Er du interesseret?