Kommunikationspraktikant

  Vil du prøve kræfter med kommunikation i Danmarks største humanitære ungdomsorganisation? Kan du spotte og skrive den gode historie? Vil du have erfaring med alt fra pressemeddelelser og produktion til sociale medier til kampagner og PR? Så er det lige dig, vi leder efter!

  Vi er en lille afdeling i en stor organisation, så der er nok at se til. Hos os får du lov til at prøve det hele. Forventningerne er høje, men der er også højt til loftet. Vi løber stærkt, og der er masser af fede opgaver og godt kollegaskab.

  I Ungdommens Røde Kors arbejder vi ud fra en mission om, at alle kan være noget særligt for nogen. Vi tror på, at alle børn og unge fortjener at være en del af et fællesskab, og at fællesskaber kan udvikle og rykke børn og unge – og vores samfund. Det er lige præcis det budskab, du skal hjælpe os med at sprede.

  Vi søger dig, som

  • Går på en videregående uddannelse inden for f.eks. kommunikation, journalistik, retorik, formidling eller lignende.
  • Er god til og vil udvikle dine storytelling evner og kan spotte og skrive den gode historie
  • Kan skrive godt og fejlfrit og med forståelse for vores forskellige målgrupper
  • Har kendskab til sociale medier og vil have erfaring med at tænke strategisk i forhold til vores kanaler og skabe indhold til vores følgere.
  • Kan løbe med bolden og gøre de gode idéer til virkelighed.

  Dine arbejdsopgaver
  Du bliver tilknyttet forskellige projekter, hvor du får ansvar og ejerskab, men med daglig sparring fra din praktikvært.

  Arbejdsopgaverne vil blive tilpasset dine interesser og kompetencer, men dine opgaver vil blandt andet inkludere:

  • At indsamle viden fra vores aktiviteter og hive de vigtigste tendenser ud
  • Produktion af indhold til nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og kampagner
  • At tage del i den daglige drift og ad hoc-opgaver såsom: opdatering af hjemmesiden, besvarelse af henvendelser på mail og sociale medier samt frivilligrekruttering.
  • At være vores person i marken, som er frisk på at tage ud på vores aktiviteter og interviewe børnene, de unge og de frivillige.

  Har du erfaring med videoproduktion, PhotoShop og Facebook Business Manager, er det et plus, men absolut ikke et must.

  Fortæl os gerne i din ansøgning, hvad du er god til, og hvad du kunne tænke dig at prøve kræfter med.

  Vi tilbyder 
  Du får mulighed for at prøve dig selv af i en ambitiøs, visionær og dynamisk organisation. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med plads til ture ud ad huset, hvor du får mulighed for at opleve nye steder i Danmark og få adgang til lukkede miljøer, som de færreste får lov at besøge.

  Vi har en stor erfaring med praktikanter og har din læring i højsæde. Du vil få en udtalelse, der reflekterer din indsats, og du vil modtage masser af sparring undervejs fra din praktikvært, samtidig med at du selv får lov til at præge dine arbejdsområder, og få indflydelse på hvilke kompetencer du ønsker at udvikle.  

  Din arbejdsplads 

  Din daglige arbejdsplads bliver på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat, Hejrevej 30 i København.

  Her kommer du til at indgå i et dynamisk og uhøjtideligt miljø med sekretariatsledelse, konsulenter, praktikanter, studentermedhjælpere og frivillige. 

  Du vil blive en del af kommunikation- og fundraisingteamet, som består af en chef, en kontorassistent, tre konsulenter og en grafiker. Vi er et lille team med flad struktur, vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden.

  Praktikperioden 
  Praktikken løber fra den 1. februar 2021 til den 18. juni 2021. Arbejdstiden er op til 37 timer ugentligt, men der er stor mulighed for fleksibilitet ift. dit studie. Vi opfordrer dig til at søge, også selvom du ikke har mulighed for at indgå i en fuldtidsstilling eller i hele den ovenstående periode – så finder vi sammen frem til den arbejdstid og det timetal, der passer dig.

  Praktikken er ulønnet. Der kan forekomme enkelte møder i aftentimerne. 

  Send en kort ansøgning på maks. en side og et kort CV senest søndag den torsdag den 28. oktober 2020 kl. 12.00. Samtaler finder sted i uge 45 eller 46. I ansøgningen bedes du oplyse, hvor du har set opslaget.

  Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Eskil Meinhardt Hansen (eskil@urk.dk – 41 88 28 18) eller Signe Quist-Stouge (signe.q@urk.dk – 40 88 35 59)

   

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgningsfrist:
  28. oktober 2020

  Er du interesseret?
  Er du interesseret i at blive praktikant i vores programafdeling?