Hjælp børn, der ikke kan holde jul hjemme

  Julen kan være en hård tid for mange børn i Danmark. Børn, som føler sig ensomme, svigtet eller utrygge. Det gælder særligt for de børn, der enten tilbringer december på et krisecenter, som er er indlagt på hospitalet eller er anbragt på en døgninstitution.

  Der er noget magisk over julen – det kan jeg mærke på børnene, når de får lov til at lave de juleting, som de også har hørt, at deres kammerater laver derhjemme.

  Sådan fortæller Jacob, der er frivillig på kvindekrisecenter i Næstved, hvor han er med til at give børnene det skud julehygge, som de mangler at få

  Derfor sørger frivillige i Ungdommens Røde Kors for, at der rigtig bliver julehygget i de sociale aktiviteter i november og december.

   

  Køb et julesponsorat
  Når I som virksomhed køber et julesponsorat hos Ungdommens Røde Kors, er I med til at hjælpe nogle af Danmarks mest udsatte børn – både i juletiden og hele året.

  Med jeres støtte kan vores frivillige tage den gode julestemning med ind på kvindekrisecentre for børn fra voldsramte familier, på hospitalernes børneafdelinger og på døgninstitutioner for anbragte. Så alle børn får mulighed for at klippe-klistre, bage småkager og høre juleeventyr i vores trygge fællesskab.

  Det hjælper børnene med at bryde den sociale isolation og fylder deres hverdag med tiltrængt adspredelse og glimt af et normalt børneliv.

  Julekampagne 2022

  Dit sponsorat er 100% fradragsberettiget. Læs mere her

  julekampagne

  Det støtter I

  Julehygge og aktiviteter for børn og unge, der går gennem en svær periode i livet og må holde jul uden for hjemmet.

  • Børn og unge, som er indlagte med fysisk eller psykisk sygdom
  • Børn fra voldsramte familier, der har søgt tilflugt på krisecenter med mor
  • Børn, der er anbragt uden for hjemmet

  Julekampagne 2022

  Det gør Ungdommens Røde Kors

  Vores unge frivillige skaber frirum og fællesskaber ved at arrangere caféer og sjove aktiviteter for børn og unge på institutioner. I november og december bliver der skruet op for julehyggen.

  Vi har 14 børne- og ungecaféer rundt omkring i landet på somatiske og psykiatriske afdelinger. Vi har aktiviteter på 15 krisecentre og 11 døgninstitutioner rundt om i landet.

  Jeg ved, at mange andre anbragte ofte har det svært i julen, hvor de bliver mindet om, at forældrene ikke er i stand til at tage sig af dem og give dem en jul som alle andre derhjemme.
  - Niklas, tidligere anbragt på døgninstitution

  Støt vores aktiviteter for børn, der ikke kan holde jul hjemme
  her