Pige telefon

  Har du modtaget en sms fra os?

  Fra tid til anden sender vi sms’er ud. Det gør vi for, at du kan være med til at støtte udsatte børn og unge. Ungdommens Røde Kors vil være der, hvor behovet er størst for børn og unge, der er i udsatte positioner. Ved at svare på sms’en, kan du støtte vores videre arbejde. Vi er mange steder rundt i landet, og du kan læse om nogle af vores områder nedenfor.

  Hospitalscaféer. Det er en stor udfordring at være syg og indlagt som barn eller ung på hospitalet eller i psykiatrien. Det bliver svært at holde kontakten med venner og være del af et almindeligt barne- og ungdomsliv. I hospitalscaféerne får børn og unge en pause fra sygdommen, nye oplevelser og gode venner.

  Ung på Linje. Ung På Linje og Ung Online er Ungdommens Røde Kors' uforpligtende og anonyme ung-til-ung samtaletilbud, hvor frivillige unge fra Ungdommens Røde Kors sidder bag telefonen.

  Ferielejr. Alle børn og unge elsker at være på ferie, og alle børn fortjener en ferie – uanset baggrund. Vær med til at få det til at ske ved at give børn en uforglemmelig uge, som kan mærkes hele året.

  Weekendlejr. På weekendlejr får børn et tiltrængt pusterum, nye oplevelser og gode venner. Og så har de også noget at fortælle til alle de andre i skolen, når det bliver mandag.

  Lektiehjælp. I Ungdommens Røde Kors vil vi gerne sikre gratis lektiehjælp til alle børn og unge, så de får mod på deres skolegang.

  Mentoring. En mentor i Ungdommens Røde Kors hjælper sin mentee med at tage de første skridt på de stier, der kan virke uoverskuelige at bevæge sig ud på

  Vi er meget taknemmelige for de bidrag vi får, og vi håber, at du har lyst til at støtte vores arbejde.

  Hvordan kan jeg afmelde mig sms’er?

  Vi skal selvfølgelig ikke sende dig sms’er, hvis de er uønsket. Du kan afmelde ved at skrive STOPSMS til 1919 og ellers er du velkommen til at sende en mail til info@urk.dk. Skriv gerne dit navn, telefonnummer og at du ikke længere ønsker, at modtage sms’er.

  Hvordan kan jeg være sikker på, det er jer der skriver?

  Når vi beder om bidrag via sms, skal det sendes til nummeret: 1919. Er du i tvivl om henvendelsen kommer fra Ungdommens Røde Kors, er du velkommen til at sende en mail til info@urk.dk.

  Har du spørgsmål eller ønsker du at indgive en klage?

  Vi følger ISOBROs etiske indsamlingsretningslinjer. Dem kan du blive klogere på her. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker at indgive en klage, er du meget velkommen til at sende en mail til info@urk.dk.

  Vi bruger SMS nummeret 1919