SygtUng_Medvirkende3

  For mere information

  Vil du høre mere om kampagnen #SygtUng, eller kunne du tænke dig at være samarbejdspartner på kampagnen og støtte med mere end et normalt sponsorat?

  Læs mere nedenfor eller kontakt vores konsulent for erhvervspartnerskaber, Sidsel Nybo Andersen, på sygtung@urk.dk eller tlf. 28 95 66 51 og hør mere.

  Sidsel Nybo Andersen, telefon 28 95 66 51
  • Hvad er #SygtUng?

   #SygtUng er en kampagne, der sætter fokus på syge børn og unge, som er eller har været indlagt på psykiatriske eller somatiske afdelinger på landets hospitaler. Vi bryder tabuer og sætter sygdom blandt børn og unge på dagsordenen.

  • Hvornår ligger kampagnen?

   I uge 40 kulminerer #SygtUng i forbindelse med WHO's World Mental Health Day den 10. oktober 2021.

   Her vil vi råbe endnu højere i medierne og på vores egne platforme for at gøre opmærksom på kampagnen. 

   Støt allerede nu her

  • Hvem går pengene til?

   Pengene går til vores indsatser på hospitalsområdet, som er 15 hospitalscaféer landet over på psykiatriske og somatiske afdelinger for børn og unge.

  • Hvem kan støtte?

   Alle virksomheder kan hjælpe og støtte med et bidrag. 

    

  • Hvad får jeg for mit sponsorat?

   Ved at klikke her kan du se, hvilke sponsorater du kan vælge at støtte med, og hvad du får for dit sponsorat.

   Dit sponsorat er 100% fradragsberettiget. Læs mere her

  • Hvem står bag kampagnen?

   Ungdommens Røde Kors står bag kampagnen #SygtUng. Vi er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation og hjælper udsatte børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, vold og kriminalitet. Organisationen udgøres af 5000 frivillige og 12.000 børn og unge.

    

   Alle børn og unge oplever forskellige problemer og har forskellige behov i deres hverdag. Derfor dækker Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter også hele spektret: Fra forebyggende aktiviteter for børn og unge til aktiviteter for unge på kanten af samfundet.

    

   Ungdommens Røde Kors er den eneste civilsamfundsorganisation, der har adgang til landets psykiatriske afdelinger via vores hospitalscaféer.

    

   Kunne det være noget for dig at være frivillig? Du kan se alle vores aktiviteter på kortet her 

  Jeg så en tydelig forandring, efter hun havde været i Café Nexus. Hun var ikke super glad for at skulle derhen, men efterfølgende fik vi bare en gladere pige. Hun fik ligesom et break fra alt det andet, et break, der giver mod på at kæmpe videre og ikke give op.
  - Pædagog, indlagt med pige på 16 år

  #SygtUng er støttet af Adecco (høj opløsning)