Den-fri_ungdommens røde kors_fodbold

  Spørgsmål

  Her kan du få besvaret nogle af dine spørgsmål om Den-FRI.
  Du er også altid velkommen til at kontakte os på (mail), hvis du har spørgsmål.

  • Hvem kommer i den-FRI?

   den-FRI er primært for mennesker i alderen omkring 20-50 år, der har haft et misbrug, og søger støtte til at fastholde en stof- og alkoholfri tilværelse. Men du er også velkommen selvom du ikke har haft et misbrug og blot ønsker at være en del af det gode fællesskab. Via ugentlige idrætsaktiviteter og sociale aktiviteter bidrager den-FRI med struktur og indhold i hverdagen, så den enkelte ikke bliver overladt til et tomrum efter f.eks. misbrugsbehandling. Aktiviteterne har base i København.

  • Hvad laver man i den-FRI?

   I den-FRI samles vi om en lang række aktiviteter. F.eks. klatring, svømning, fodbold, fællesspisning, filmklub, badminton og meget mere. Læs om de enkelte aktiviteter her.

  • Hvordan bliver jeg frivillig i Den-Fri?

   Mange af de frivillige i den-FRI er tidligere misbrugere, som kender til den situation, som mange af deltagerne står i. Men ikke alle frivillige har været misbrugere.

   For at være frivillig i den-FRI skal du være mellem 20 og 45 år. Du skal være psykisk robust, åben og imødekommende. Som frivillig i den-FRI har du hverken en pædagogisk eller rådgivende rolle. Du er med til at planlægge og udføre de forskellige aktiviteter ud fra deltagernes ønsker og behov. Du skal forvente at bruge et par timer om ugen. Kontakt koordineringsgruppen, hvis du vil høre mere. Se oplysninger her

   Aktiviteten har base i København.

  • Hvordan kommer jeg med i den-FRI?

   den-FRI har base i København. Du finder kontaktoplysninger og åbningstider her. Hvis du har lyst til at være med, kan du se informationer om de enkelte aktiviteter, om de kræver tilmelding, eller om du bare kan møde op.

   Vil du vide mere om Ungdommens Røde Kors' arbejde med klubber og den-FRI, kan du skrive til info@urk.dk