En Hjælpende Hånd_ungdommens røde kors

  Samarbejdspartnere

  Mød vores samarbejdspartnere til En Hjælpende Hånd 2018.
  Tak for jeres store bidrag - det gør en forskel!

  carl ras_en hjælpende hånd 2017_ungdommens røde kors

  Carl Ras

  Som familieejet og -drevet virksomhed gennem tre generationer har Carl Ras altid været drevet holistisk – det ligger os nært at tænke socialt, økonomisk og miljømæssigt ansvar sammen på en bæredygtig måde. Vi har som en naturlig del af vores forretning drevet eller deltaget i mange projekter, hvor det sociale ansvar har været drivkraften.

  Ungdommens Røde Kors’ kampagne ”En hjælpende hånd” matcher perfekt vores mission om hvilke projekter, vi ønsker at være en del af. Kampagnen er med til at hjælpe udsatte børn i deres nærområder – og ikke mindst ”Fællesværkerne”, hvor børnene blandt andet på værksteder kan prøve kræfter med forskellige håndværk, ligger lige til højrebenet for os, der lever af at sælge værktøj. Samtidig er målgruppen for kampagnen jo professionelle håndværkere, som vi er i kontakt med hver dag – og derfor var det helt naturligt for os at være med som samarbejdspartner på dette projekt.

  Hustømrene_samarbejdspartner_en hjælpende hånd_ungdommens røde kors

  Hustømrerne A/S

  Vi synes det er et godt projekt. Dels får vi muligheden for at give noget tilbage til et område, vi kommer ofte. Men også fordi det er ungdommen, som har fokus. Det er fremtiden, vi går ind og arbejder med. Det behøver ikke altid at være sygdom eller udlandet, vi støtter med indsamlinger. Vi går rent faktisk ind og støtter i lokalsamfundet, hvor vi er repræsenteret, og hvor vi færdes. EN HJÆLPENDE HÅND er lige i vores ånd.

  TrygFonden_En Hjælpende Hånd 2017_ungdommens røde kors

  TrygFonden

  Ungdommens Røde Kors og TrygFonden har indgået et femårigt partnerskab. Her er TrygFonden med til at støtte lokale aktiviteter som lektiecaféer, væresteder og mentorordninger rundt om i landet.
  En Hjælpende Hånd er støttet af TrygFonden for at skabe endnu mere opmærksomhed om behovet for lokale aktiviteter til udsatte børn og unge.

  CG Jensen_Ungdommens Røde Kors_En Hjælpende Hånd

  CG Jensen

  Vi er glade for at kunne bidrage og tage socialt ansvar og oplever også, at det er noget, medarbejderne er stolte af.
  - Henrik Mieritz, Supportchef hos CG Jensen

  Dansk metal_en hjælpende hånd_ungdommens røde kors

  Dansk Metal

  Alle børn har ret til en god start på livet, men det er ikke alle børn, der får det.
  Jeg og mine faglærte kolleger kan være med til at give udsatte børn og unge en håndsrækning, så de kan få en bedre fremtid.
  - Claus Jensen, forbundsformand, Dansk Metal

  Dansk håndværk_en hjælpende hånd_ungdommens røde kors

  Dansk Håndværk

  Der er tradition for, at håndværkere tager et socialt ansvar i deres lokalområder. Det er alt lige fra at uddanne udsatte unge til at støtte lokale initiativer. En Hjælpende Hånd understøtter på en fin måde den tradition. Dansk Håndværk bakker derfor op om kampagnen.
  - Morten Frihagen, Adm. Direktør i Dansk Håndværk