ehh_header

  Presseklip 2018

  Her kan du finde eksempler på de mange gode historier om En Hjælpende Hånd 2018.

  Dansk El-Forbund: Gi’ en hjælpende hånd(værker) til udsatte børn og unge (22/08/18)
  Elbranchen skal oppe sig for at holde topplacering blandt hjælpende fagområder i kampagne fra Ungdommens Røde Kors

  ELFOKUS: HÅNDVÆRKERE STØTTER UDSATTE BØRN OG UNGE (22/08/18)
  I uge 39 er det 4. år i træk, at danske håndværkere går sammen om et fælles projekt; at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd og er noget ganske særligt. 

  Maskinbladet: Landbruget kan give en hjælpende hånd (22/08/18)
  Landmænd og andre faggrupper kan være med i kampagnen 'en hjælpende hånd', som skal hjælpe udsatte børn og unge i landet.

  Danske Byggecentre: Danmarks håndværkere støtter udsatte børn og unge (27/08/18)
  For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd og får stor opbakning fra branchen. Der bliver løftet i flok fra tømreren i København til glarmesteren ved Vesterhavet.

  Dansk Håndværk: Giv “En hjælpende hånd” og støt lokale børn og unge (29/08/18)
  Dansk Håndværk er igen i år samarbejdspartner i initiativet En hjælpende hånd, og vi håber at vores medlemmer vil hjælpe med at bakke op om udsatte børn og unge.

  Dagens Byggeri: Håndværkere støtter udsatte børn og unge (29/08/18)
  For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark.

  Mester Tidende: Her er der brug for dig, mester! (30/08/18)
  Kampagne: Danmarks håndværkere støtter udsatte børn og unge

  Installatør: Håndværkere støtter udsatte børn og unge (31/08/18)
  I uge 39 bliver kampagnen ”En Hjælpende Hånd” skudt af for fjerde år i træk. I samarbejde med Ungdommens Røde Kors kan håndværkere støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Fagbladet 3F: Håndværkere giver børn en hjælpende hånd (01/09/18)
  Nu har landets håndværkere mulighed for at gøre en forskel for udsatte børn og unge i deres lokalområde ved at donere et beløb til kampagnen "En Hjælpende Hånd"

  Malerforbundet: Kære håndværker, giv en hjælpende hånd til udsatte børn og unge i dit lokalområde! (04/09/18) (Facebook)
  Ungdommens Røde Kors står bag kampagnen, hvor du kan donere en arbejdsopgave og gøre en forskel.

  Jern Og Maskinindustrien: Industrien kan hjælpe udsatte børn (07/09/18) (kræver login)
  Til september rammer kampagnen ' En Hjælpende Hånd' endnu en gang Danmark. Det er Ungdommens Røde Kors, der står bag kampagnen. Her inviteres håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde. Det er børn og unge, som for eksempel vokser op med sygdom, fattigdom eller ensomhed som en del af hverdagen.

  JydskeVestkysten Haderslev: Håndværkere kan støtte lokale udsatte børn og unge (07/09/18)
  For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd. Sidste år deltog 54 byer i hele landet. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  SMVDanmark.dk: GIV EN HJÆLPENDE HÅND TIL UDSATTE UNGE (10/09/18)
  For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd og er arrangeret af Ungdommens Røde Kors

  Mester Tidende: Her er der brug for dig, mester! (10/09/18) (print-artikel)
  For et sponsorat på 2.500 kr. kan man give et barn eller en ung fra sit lokalområde et helt år i en af Ungdommens Røde Kors' aktiviteter eller en uge på ferielejr. Sponsorater går til aktiviteter og dermed børn og unge lokalt, der hvor pengene er doneret. Kampagnen er kun for håndværkere og håndværksvirksomheder.

  Ugeavisen Haderslev: Håndværkere kan støtte lokale udsatte børn og unge (11/09/18) (print-artikel)
  HADERSLEV: For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark.
  Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd. Sidste år deltog 54 byer i hele landet.
  Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  FredericiaAvisen.dk: Håndværkere kan støtte lokale udsatte børn og unge (11/09/18)
  For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd og giver håndværkere og håndværksvirksomheder mulighed for at hjælpe udsatte børn og unge i deres lokalområde. Sidste år deltog 54 byer i hele landet. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  Dansk Håndværk: Alle landets håndværkere kan støtte børn og unge i deres lokalområde (12/09/18) For fjerde år i træk går håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd og får opbakning fra mange forskellige faggrupper. Vi er med som samarbejdspartner på kampagnen.

  Lokalavisen Egedal: Håndværkere fra Egedal kan støtte udsatte børn og unge (12/09/18)
  Under kampagnen "En Hjælpende Hånd" kan håndværkere fra blandt andet Egedal gøre en forskel for udsatte børn og unge.

  EB Håndværkeren: Træk i arbejdstøjet for udsatte børn (13/09/18) (print-artikel)
  For fjerde år i streg ruller kampagnen 'En Hjælpende Hånd,' hvor håndværkere kan støtte udsatte børn ved at gå på arbejde.18)

  Bornholms tidende: Håndværkere kan støtte udsatte børn og unge (13/09/18)
  I uge 39 går det løs, når kampagnen endnu en gang rammer Danmark. Her inviteres alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Jydske Vestkysten Aabenraa: Peter fra Hustømrerne: - Vi kan møde de unge, vi hjælper (16/09/18) Hustømrerne, som har filial i Rødekro, er hvert år med i kampagnen En Hjælpende Hånd, hvor de støtter med 40.000 kroner. Firmaet kan her tage et socialt ansvar, hvor de samtidig kan møde dem, de hjælper, men de kan også sælge håndværkerfaget til de unge.

  Jydske Vestkysten Aabenraa: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (16/09/18): For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen En Hjælpende Hånd er arrangeret af Ungdommens Røde Kors, som sidste år fik håndværkere i 54 byer med. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.)

  Ugeavisen Aabenraa: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (16/09/18) For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen En Hjælpende Hånd er arrangeret af Ungdommens Røde Kors, som sidste år fik håndværkere i 54 byer med. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  Ugeavisen Aabenraa: Peter fra Hustømrerne: - Vi kan møde de unge, vi hjælper (16/09/18) Hustømrerne, som har filial i Rødekro, er hvert år med i kampagnen En Hjælpende Hånd, hvor de støtter med 40.000 kroner. Firmaet kan her tage et socialt ansvar, hvor de samtidig kan møde dem, de hjælper, men de kan også sælge håndværkerfaget til de unge.

  Ugeavisen Kolding: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (17/09/18) For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen En Hjælpende Hånd er arrangeret af Ungdommens Røde Kors, som sidste år fik håndværkere i 54 byer med. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  Ugeavisen Kolding: Alfix: Det giver mening at støtte (17/09/18)
  Igennem de seneste tre år har Alfix i Kolding, der blandt andet laver membraner, fliseklæbere og fugemasser til byggeriet, deltaget som sponsor i En Hjælpende Hånd. Sidste år indsamlede kampagnen på landsplan 540.400 kr. til fordel for udsatte børn og unge.

  Byg Tek: Danmarks håndværkere støtter udsatte børn og unge (17/09/18)
  Til september rammer kampagnen En Hjælpende Hånd endnu en gang Danmark. Her inviteres håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Dansk Byggeri: Med kampagnen 'En Hjælpende Hånd' gør landets håndværkere en forskel (17/09/18) (Facebook)
  Tilmeld dig kampagnen og hjælp et ungt menneske.

  CSR.dk: Danmarks håndværkere støtter udsatte børn og unge (18/09/18) 
  I uge 39 bliver kampagnen ”En Hjælpende Hånd” skudt af for fjerde år i træk. I samarbejde med Ungdommens Røde Kors kan håndværkere støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Ugeavisen Aabenraa: Peter fra Hustømrerne: - Vi kan møde de unge, vi hjælper (18/09/18) (print-artikel) Hustømrerne, som har filial i Rødekro, er hvert år med i kampagnen En Hjælpende Hånd, hvor de støtter med 40.000 kroner. Firmaet kan her tage et socialt ansvar, hvor de samtidig kan møde dem, de hjælper, men de kan også sælge håndværkerfaget til de unge.

  Ugeavisen Aabenraa: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (18/09/18) (print-artikel) For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen En Hjælpende Hånd er arrangeret af Ungdommens Røde Kors, som sidste år fik håndværkere i 54 byer med. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  Ugeavisen Bovbladet: Peter fra Hustømrerne: - Vi kan møde de unge, vi hjælper (18/09/18) (print-artikel)VELGØRENHED Hustømrerne, som har filial i rødekro, er hvert år med i kampagnen en Hjælpende Hånd, hvor de støtter med 40.0 000 kroner. RØDEKRO: Hvorfor skal man som håndværker støtte en kampagne En Hjælpende Hånd? Hvis man spørger Peter Christensen, produktionsansvarlig i Hustømrerne med filial i Rødekro, så er svaret:

  Ugeavisen BovBladet: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske virksomheder (18/09/18) (print-artikel) VELGØRENHED For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i danmark. Kampagnen en Hjælpende Hånd er arrangeret af Ungdommens røde Kors, som sidste år fik håndværkere i 54 byer med. Kun to af de støtter kom fra jyske firmaer syd for Vejle.

  Jydske Vestkysten Billund: Røde Kors-kampagne i uge 39 inviterer håndværkere til at støtte udsatte børn og unge (18/09/18) Det er for fjerde år i træk, at Røde Kors Ungdom lancerer kampagnen "En hjælpende hånd" i uge 39.

  Jelling Ugeavis: Håndværkere går sammen om en vigtig mission (18/09/18) (print-artikel)
  JELLING: For fjerde år i træk går håndværkerne sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge.

  Ugeavisen Sønderborg: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (18/09/18) (print-artikel) VELGØRENHED For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i danmark.

  Ugeavisen Tønder: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (18/09/18) (print-artikel) VELGØRENHED For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i danmark.

  Elbobladet: Håndværkere kan støtte udsatte børn og unge (18/09/18) (print-artikel)
  For fjerde år i træk går håndværkere sammen om at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Kampagnen hedder en Hjælpende Hånd og får opbakning fra forskellige typer håndværksvirksomheder.

  Ugeavisen Kolding: Udsatte børn og unge mangler støtte fra sydjyske håndværkere (18/09/18) (print-artikel) For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge i danmark.

  Ugeavisen Kolding: Alfix: Det giver mening at støtte (18/09/18) (print-artikel)
  Igennem de seneste tre år har Alfix i Kolding, der blandt andet laver membraner, fliseklæbere og fugemasser til byggeriet, deltaget som sponsor i En Hjælpende Hånd.

  Vejle Amts Folkeblad: Røde Kors-kampagne i uge 39 inviterer håndværkere til at støtte udsatte børn og unge (18/09/18) Billund: Det er for fjerde år i træk, at Røde Kors Ungdom lancerer kampagnen "En hjælpende hånd" i uge 39.

  Arbejdsgiverne: Giv en hjælpende hånd (19/09/18) (print-artikel)
  Til september kan du være med til at støtte udsatte børn og unge, når kampagnen "En Hjælpende Hånd", som er for håndværkere og håndværksvirksomheder, går i luften.

  Dansk byggeri: Hjælp udsatte børn og unge (19/09/18)
  Med kampagnen En Hjælpende Hånd gør landets håndværkere en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Tilmeld dig kampagnen og hjælp et ungt menneske.

  Din Avis Randers: Jyllands håndværkere kan støtte udsatte børn og unge (19/09/18)(print-artikel) For fjerde år i træk går Jyllands håndværkere sammen om en vigtig mission: at gøre en forskel for udsatte børn og unge med projektet En hjælpende Hånd.

  Dagbladet Ringsted: 5000 kroner til bedre barndom (19/09/18) (print-artikel)
  Børn og unge har vidt forskellige vilkår for at nyde deres barndom. Derfor kører Ungdommens Røde Kors kampagnen En Hjælpende Hånd, hvor håndværkere kan yde et bidrag til udsatte børn og unge.

  Uge-Avisen Svenstrup: Støtte til børn (19/09/18) (print-artikel)
  I uge 39 går det løs, når kampagnen "En Hjælpende Hånd" endnu engang rammer Danmark.

  Frederiksborg Amts Avis: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Sjællandske Næstved: Giv en hjælpende Hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Sjællandske Slagelse: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Dagbladet Køge: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Dagbladet Ringsted: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Dagbladet Roskilde: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Nordvestnyt Holbæk/Odsherred: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Nordvestnyt Kalundborg: Giv en hjælpende hånd (20/09/18) (print-artikel)
  Ungdommens Røde Kors opfordrer alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Fredericia Dagblad: Håndværkere kan støtte udsatte børn og unge (21/09/18) (print-artikel)
  I uge 39 går det løs, når kampagnen En Hjælpende Hånd endnu en gang rammer Danmark. Her inviteres alle landets håndværkere og håndværksvirksomheder til at støtte aktiviteter for udsatte børn og unge i deres lokalområde.

  Jydske Vestkysten: Håndværkere kan støtte lokale udsatte børn og unge (22/09/18) (print-artikel)
  For fjerde år i træk går landets håndværkere sammen om en vigtig mission: At gøre en forskel for udsatte børn og unge i Danmark. Kampagnen hedder En Hjælpende Hånd.

  TV 2 Lorry: 17-årig tømrer i sympatisk velgørenhedsprojekt (24/09/18) 
  Håndværkere fra hele hovedstadsområdet giver i den her uge en hjælpende hånd til Ungdommens Røde Kors og de udsatte unge, der gør brug af organisationens mange tilbud.

  TV 2/Bornholm: Bornholmske håndværkere kan støtte børn og unge (24/09/18)
  Håndværkere kan nu støtte udsatte børn og unge. Det kan de som en del af den landsdækkende kampagne 'En Hjælpende Hånd'.

  Ugeavisen Grindsted: Lokale håndværkere støtter udsatte børn og unge (25/09/18) (print-artikel)
  Det er for fjerde år i træk, at Røde Kors Ungdom lancerer kampagnen "En hjælpende hånd" i uge 39.

  Billund Ugeavis: Lokale håndværkere støtter udsatte børn og unge (25/09/18) (print-artikel)
  Det er for fjerde år i træk, at Røde Kors Ungdom lancerer kampagnen "En Hjælpende Hånd" i uge 39.

  Ugeavisen Odense: Kampagne (25/09/18) 
  Odense: Fyns håndværkere kan støtte udsatte børn og unge.

  NEXT - Uddannelse København: Jens Jacob, Marcus og Emil gav en hånd (25/09/18) (Facebook)
  De hjalp Ungdommens Røde Kors med at bygge en scene til gavn for børn og unge i forbindelse med kampagnen "En hjælpende hånd".

  Ugeavisen Odense: Håndværkere støtter børn og unge (25/09/18) (print-artikel)
  Også håndværksmestre fra Odense er med i Ungdommens røde Kors-kampagnen " en hjælpen hånd".

  Ugeavisen Grindsted: Røde Kors-kampagne i uge 39 inviterer håndværkere til at støtte udsatte børn og unge (26/09/18) Det er for fjerde år i træk, at Røde Kors Ungdom lancerer kampagnen "En hjælpende hånd" i uge 39.

  Dansk Metal: Giv en hjælpende hånd (26/09/18) (Facebook)
  Køb et sponsorat eller sælg en opgave til en kunde og donér en del af beløbet til vores aktiviteter for udsatte børn og unge i DIT lokalområde.

  Radio Silkeborg: Kampagnen 'En Hjælpende Hånd' (27/09/18) (radio)
  Ungdommens Røde Kors er gået sammen med jyske entreprenører om kampagnen “En hjælpende hånd”, som hjælper socialt udsatte unge. Det kunne Peder Johansen fra Enemærke & Petersen fortælle mere om torsdag eftermiddag i studiet hos Michelle.

  P4 Østjylland: En Hjælpende Hånd - det kan håndværksvirksomheder give i denne uge (28/09/18) En Hjælpende Hånd - Det kan håndværksvirksomheder give i denne uge.

  Jeg støtter En Hjælpende Hånd, da det er en fantastisk idé og en rigtig god måde til at hjælpe børn i sit eget lokalsamfund, som har det svært. Vær med! – støt udsatte børn og unge i Danmark - Støt En Hjælpende Hånd

  - Claus Nielsen, BLIK & VVS, Cortes og Nielsen ApS