https://urk.dk/ude-pa-noget/sakskobing

  Sakskøbing Fællesværk

  En gang om ugen vælter det ind med 70-80 unger i Sakskøbing Fællesværk. I huset i Møllegade tilbyder vi en lang række indendørsaktiviteter som f.eks. bordfodbold, bordtennis, billard, krea-værksted og PlayStation. Fællesværket er særlig kendt for sit udendørs skaterområde. Til alle åbningsdage bager vi cirka 100 boller, som spises i fællesskab.

  Stella_UDE PÅ NOGET_header_Ungdommens Røde Kors

  Mød Stella fra Fællesværket

  Stella på 20 år er frivillig i Sax Fællesværk. Her elsker at finde på kreative aktiviteter sammen med børnene.

  For Stella er det vigtigt at Fællesværket er i byen. Hun vil nemlig gerne gøre en forskel for de mange børn, som har det svært: ” Jeg har selv haft brug for nogen, som kunne kunne være der for mig, da jeg var yngre", fortæller Stella.

  Vil du være frivillig?

   

  Adresse: Møllevej 33, 4990 Sakskøbing
  Åbningstider: Onsdage fra kl. 14 til 18.

  Vil du støtte Stubbekøbing Fællesværks gode initiativer?
  • Hvad kan man lave i Fællesværkerne?

   Det er børnene, de unge og de frivillige, der sammen planlægger aktiviteterne. Nogle aktiviteter, som for eksempel bagning, tegning eller brætspil, opstår spontant, hvis nogen får en god idé. Andre aktiviteter, som fodboldturnering, filmaften eller koncert, kan være planlagt over længere tid. Nogle aktiviteter foregår hver uge, mens andre opstår på dagen. Det er op til jer, så længe I er fælles om beslutningen, og alle kan være med.

    

  • Hvordan er jeg frivillig i et Fællesværk?

   Som frivillig i et Fællesværk er din fornemmeste opgave at sørge for en god og tryg stemning, hvor der er plads til alle. Nogle børn og unge har brug for hjælp med lektierne, lyst til en snak eller til hyggeaktiviteter som brætspil eller madlavning.

   Der skal være plads til det hele, og du skal være med til at få aktiviteterne til at blive til virkelighed.

   Du behøver ikke en særlig uddannelse eller tidligere erfaring med børn og unge, du skal bare have lyst til at skabe et fedt sted for børnene og de unge i dit lokalområde. Hør mere.

    

  • Hvem må komme i Fællesværkerne?

   ALLE!

   Fællesværker er for alle børn og unge, og alle – unge som gamle – kan være frivillige. Nogle Fællesværker har tidsrum, hvor de laver specifikke aktiviteter målrettet enten børn eller unge. Du kan læse mere om de enkelte Fællesværker og åbningstider på kortet her.

    

  • Hvor kan jeg finde mere information?

   kortet kan du finde alle vores Fællesværker med åbningstider og kontaktoplysninger.

   Vil du vide mere om Ungdommens Røde Kors' Fællesværker, er du velkommen til at kontakte os på info@urk.dk