Vi søger en selvstændig og struktureret controller til understøttelse af frivillige aktiviteter

  Vil du have et fedt job og gøre en forskel for udsatte børn og unge? Ungdommens Røde Kors søger en selvstændig og struktureret controller til understøttelse af frivillige aktiviteter.

  Ungdommens Røde Kors søger en ny kollega, der skal bidrage til, at tallene stemmer, når vi arbejder med vores mange projekter, der styrker udsatte børn og unge i både Danmark og ude i verden. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en uformel og humoristisk omgangstone og du bliver en del af et ungt dynamisk miljø, hvor alle hjælper hinanden. Du vil være tilknyttet regnskabsafdelingen og vil primært arbejde sammen med vores anden controller og to bogholdere, men også de mange konsulenter, der har den daglige kontakt til vores 3000 frivillige.

  Stillingens konkrete opgaver vil være:

  • Projektcontrolling og -revision af ca. 100 bevillinger årligt til internationale og nationale aktiviteter. Hver år afsluttes cirka 10-12 af dem med ekstern revision, mens resten afrapporteres til donor uden ekstern revision.
  • Ansvarlig for vores tidsregistreringssystem, herunder løbende controlling af korrekte timepriser i forhold til donorkrav – samt bogføring af tidsforbrug på projekter.
  • Ansvarlig for og udførende på oprettelse af projekt-stamdata i Navision, herunder fakturering af donor.
  • Aflæggelse af årsregnskab og løbende kontakt til revisionen.
  • Månedsrapportering til ledelsen og landsstyrelsen, herunder bidrage til budgetopfølgning og budgetlægning.

  Projektcontrolling indebærer et naturligt samarbejde med de ansvarlige konsulenter, så de får de bedste vilkår til at gøre det, de er bedst til – nemlig projektledelse. Rollen indebærer derfor en ydmyg tilgang til og forståelse for, at driften af aktiviteterne ikke skal besværliggøres af for mange administrative processer. Derfor vægter vi fleksibilitet, kommunikative evner og en god forretningsforståelse meget højt.

  Vi forestiller os, at du er uddannet HD (R), Cand. merc. eller at du har erfaring fra en lignende stilling.

  Vi forestiller os, at du er selvkørende, initiativrig, engageret og ansvarsbevidst samtidig med at du bevarer overblikket i travle perioder og fortsat formår at være positiv i din tilgang til opgaverne og dine kolleger. Du er omhyggelig, kvalitetsbevidst og holder af at lave regnskabsmateriale. Du kan nemt sætte dig ind i en kompleks virksomhed baseret på sagsstyring i Navision, har gode Excel kompetencer og har mod på sommetider også at udføre lavpraktiske opgaver i og med vi er et lille team. Sidst, men ikke mindst, har du let til smil og latter og trives i et uhøjtideligt miljø.

  Ugentlig arbejdstid er 37 timer, inkl. frokostpause. Der er mulighed for stor fleksibilitet til at tilrettelægge din arbejdstid. Da vi arbejder med frivillige, må du forvente, at der kan være aftenarbejde i ny og næ.

  Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, og hvad stillingen indeholder af konkrete opgaver, er du velkommen til at skrive til controller Lisbeth Nybro på projekter@urk.dk. Ansøgningsfristen er mandag d. 29. november og ansættelse pr. 1. februar 2022. Samtaler afholdes løbende.

  Om Ungdommens Røde Kors
  Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. Vi er en frivillig, social organisation, der laver ung-til-ung-indsatser i hele Danmark og ude i verden.

  Vi er 3.000 frivillige, som brænder for at gøre noget ved de sociale udfordringer, der findes for børn og unge i samfundet. Vi når ud til ca. 10.000 deltagere og bestræber os på at være der, hvor behovet er størst. Eksempelvis på døgninstitutioner, krisecentre og psykiatriske afdelinger. Vi er en selvstændig organisation og en del af Røde Kors-bevægelsen.

  Vores sekretariat ligger på Hejrevej 30, 2400 København NV.

  Ansøgningsfrist
  Lektiehjælp_barn og frivillig_Ungdommens Røde Kors

  29. november