Vi søger en kommunikationspraktikant

  Vil du prøve kræfter med kommunikation i Danmarks største humanitære ungdomsorganisation? Kan du spotte og skrive den gode historie? Vil du have erfaring med alt fra pressemeddelelser og sociale medier til kampagner og PR?

  Så skal du søge stillingen som kommunikationspraktikant hos os.

  Vi er en lille afdeling i en stor organisation, så der er nok at se til. Hos os får du lov til at prøve det hele. Forventningerne er høje, men der er også højt til loftet. Vi løber stærkt, og der er masser af fede opgaver og godt kollegaskab.

  I Ungdommens Røde Kors arbejder vi ud fra en mission om, at alle kan være noget særligt for nogen. Vi tror på, at alle børn og unge fortjener at være en del af et fællesskab, og at fællesskaber kan udvikle og rykke børn og unge – og vores samfund. Det er lige præcis det budskab, du skal hjælpe os med at sprede.

  Vi søger dig, som:

  • går på en videregående uddannelse inden for f.eks. kommunikation, journalistik, retorik, formidling eller lignende
  • vil udvikle dine storytellingevner og kan spotte og skrive den gode historie
  • kan skrive godt og fejlfrit og med forståelse for vores forskellige målgrupper
  • har kendskab til sociale medier og vil have erfaring med at tænke strategisk i forhold til vores kanaler og skabe indhold til vores følgere
  • kan løbe med bolden og gøre de gode idéer til virkelighed.

  Dine arbejdsopgaver
  Du bliver tilknyttet forskellige projekter, hvor du får ansvar og ejerskab, men med daglig sparring fra din praktikvært.

  Arbejdsopgaverne vil blive tilpasset dine interesser og kompetencer, men dine opgaver vil blandt andet inkludere:

  • at indsamle viden fra vores aktiviteter og hive de vigtigste tendenser ud
  • at producere indhold til nyhedsbreve, hjemmeside, sociale medier og kampagner
  • at løse ad hoc-opgaver såsom opdatering af hjemmesiden, besvarelse af henvendelser på mail og sociale medier, frivilligrekruttering
  • at være vores person i marken, som er frisk på at tage ud på vores aktiviteter og interviewe børnene, de unge og de frivillige.

  Har du erfaring med videoproduktion, PhotoShop og Facebook Business Manager, er det et plus, men absolut ikke et must.

  Fortæl os gerne i din ansøgning, hvad du er god til, og hvad du kunne tænke dig at prøve kræfter med.

  Vi tilbyder 
  Du får mulighed for at prøve dig selv af i en ambitiøs, visionær og dynamisk organisation. Vi tilbyder en fleksibel hverdag med plads til ture ud af huset, hvor du får mulighed for at opleve nye steder i Danmark og få adgang til lukkede miljøer, som de færreste får lov at besøge.

  Vi har en stor erfaring med praktikanter og har din læring i højsædet. Du vil få en udtalelse, der reflekterer din indsats, og du vil modtage masser af sparring undervejs fra din praktikvært, samtidig får du selv lov til at præge dine arbejdsområder og få indflydelse på, hvilke kompetencer du ønsker at udvikle. 

  Din arbejdsplads
  Din arbejdsplads bliver på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat på Hejrevej 30 i København.

  Her kommer du til at indgå i et dynamisk og uhøjtideligt miljø med sekretariatsledelse, konsulenter, praktikanter, studentermedhjælpere og frivillige.

  Du vil blive en del af kommunikation- og fundraisingteamet, som består af en chef, en kontorassistent, tre konsulenter og en grafiker. Vi er et lille team med flad struktur, vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden.

  Praktikperioden 
  Praktikken løber som udgangspunkt fra den 1. februar 2022 til den 17. juni 2022. Arbejdstiden er 30 timer om ugen, men der er stor mulighed for fleksibilitet i forhold til dit studie. Der kan forekomme enkelte møder i aftentimerne og i weekenderne. Vi opfordrer dig til at søge, også selvom du ikke har mulighed for at indgå i en fuldtidsstilling eller i hele den ovenstående periode – så finder vi sammen frem til den arbejdstid og det timetal, der passer dig.

  Praktikken er ulønnet.

  Send en kort ansøgning på en side og dit CV senest søndag den 24. oktober 2021. Samtaler finder sted løbende herefter. I ansøgningen bedes du oplyse, hvor du har set opslaget.

  Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Eskil Hansen, kommunikationskonsulent.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Ansøgningsfrist

  24. oktober. Spørgsmål kan sendes til Eskil Hansen.