Ferielejr_hoppepude

Vi ønsker os

På vores 320 aktiviteter har vi tre poster, som virkelig koster: Transport, mad og oplevelser. De tre ting står derfor kronisk på vores ønskeseddel. Skulle du have et gavekort til Netto, en bus eller måske fribilletter til BonBon-Land til overs, så tager vi imod med kyshånd.

Det lyder måske lidt forkælet, men vi ønsker os ikke bløde pakker – og faktisk heller ikke den slags man kan sidde i eller drikke af. Selvom vi elsker tøj, møbler og kopper, så har vi det i overmål. Derfor henviser vi til dem, der virkelig har brug for det. F.eks. Røde Kors’ genbrugsbutikker.

Til gengæld har vi altid brug for:

Hjælp til transport
Børnene og de unge på vores aktiviteter har ofte brug for transport. Måske har du cykler, en bus, en båd eller et klippekort til DSB, som vi må låne eller få i en kortere eller længere periode.

Hjælp til mad
12.000 børn er lig 12.000 maver. Der skal virkelig noget mad på bordet for at få det hele til at løbe rundt. Har du en forretning, restaurant eller en æbleplantage, som har lidt til overs, så hører vi meget gerne fra dig.

Hjælp til oplevelser/hygge
Der skal ske noget, når man er ung. Fribilletter, brætspil, tennisketsjere – alt har interesse – og hvis vi ikke har aftagere, skal vi nok finde nogen, som har brug for det.

Varer vi kan bortauktionere
Hvert forår laver vi en stor velgørenhedsauktion sammen med Lauritz.com. Alle indtjeningerne går ubeskåret til Ungdommens Røde Kors’ aktiviteter over hele landet. Vi er altid på jagt efter gode varer at bortauktionere, så hvis du ligger inde med gavekort, præmier eller gode varer, tager vi gladeligt imod. Eneste krav er, at varen har en kommerciel værdi på minimum 1.200 kr.

Auktion
Sidsel Nybo Andersen ungdommens røde kors

Hvis du har varer til vores auktion, så kontakt Sidsel på 24 20 68 60

Hvis du ønsker at co-brande en vare eller en ydelse, så kontakt vores erhvervsteam: Jon på 61 30 62 09 eller Sidsel på 24 20 68 60