Billede af to unge, der taler

  Få hjælp

  Mangler du en anden ung at tale med, som er interesseret og vil lytte? Hos Ung På Linje sidder frivillige unge fra Ungdommens Røde Kors klar til dig tale med dig på chat og telefon. Du er altid velkommen.

  Billede af samtaleemner

  Ring til os

  Tlf.: 70 12 10 00

  Åbningstider:
  Mandag - fredag kl. 19.00 - 22.00

  Billede af unge

  Hvem kan kontakte Ung På Linje?

  Alle unge mellem 13 og 30 år kan ringe eller skrive til Ung På Linje. Både du og de frivillige er anonyme, da det er den bedste forudsætning for en åben og uforpligtende samtale.

  Ung, der taler i telefon

  Hvem taler man med?

  Ung På Linje drives af frivillige mellem 20 og 30 år. Her taler du ikke med psykologer, pædagoger eller andre fagprofessionelle. Her taler du med Freja, Mohammed og Kasper – almindelige unge, som selv kan huske, hvordan det er at gå i folkeskole, at være uvenner med sine forældre, at føle sig forkert og anderledes og alle de andre ting, som fylder i et ungdomsliv.

  top 6 samtaleemner

  Hvad taler man om?

  Ung På Linje er tilbud til dig, som er ung og mangler nogen at tale med. Det kan være om ensomhed, familien, uddannelse, mobning, spiseforstyrrelser, selvmordstanker, sex, kærlighed og jalousi. Samtalerne svinger meget i karakter, og de kan handle om gode oplevelser og følelser, men også de svære.

  Går du med selvmordstanker? Ring til Livsliniens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05