Supervisor søges til callcenter

  Vil du have et fedt studiejob og samtidig gøre en forskel for udsatte børn og unge? Så søg den sjældent opslåede stilling som supervisor i vores in-house callcenter i Ungdommens Røde Kors.

  Dit nye job
  Din primære funktion bliver at gå forrest og motivere vores team af unge fundraisere. Du skal sparke vagterne i gang, medlytte og sparre under vagten og samtidig selv ringe ud i det omfang, som det er muligt.

  Vi har en senior supervisor ansat, som har samme rolle som dig. Hun har derudover ansvaret for det HR-mæssige (herunder ansættelse, opsigelse, MUS mm af fundraiserne).

  Vores callcenter er åbent mandag til torsdag i tidsrummet 16:30-21:00. Det er fysisk placeret midt i vores lokaler, der danner rammerne for de daglige aktiviteter for målgruppen samt sekretariatet på Hejrevej i Københavns Nordvest-kvarter. Callcentret er en del af teamet FUN-KOM, som arbejder målrettet med kommunikation og fundraising i Ungdommens Røde Kors.

  Om dig
  Vi forventer, at du har erfaring med arbejdet i et callcenter. Du skal være resultatorienteret og stræbe benhårdt efter både de overordnede mål og dine egne.

  Du skal kunne tage to vagter om ugen – fastlagt på nuværende tidspunkt til tirsdage og onsdage. Vagterne er i tidsrummet 16-21:30. Derudover afholdes der 4 workshops årligt, hvor det både forventes, at du deltager og tager aktiv del i faciliteringen i samarbejde med senior supervisoren.

  Vi tilbyder et skønt, uformelt og socialt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt humør. Lønnen er fast, du stiger efter 6 måneder til en højere timeløn og arbejdsvilkårene er gode.

  Hvis det lyder som noget for dig, så send nogle linjer til os om, hvem du er, samt et CV.

  Vi kalder til samtaler løbende. Vi ser meget gerne, at den nye supervisor kan starte snarest muligt.

  Hvis du har spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at skrive en mail til fundraiser@urk.dk.. Vi glæder os til at høre fra dig! 

  Kontakt:
  fundraiser@urk.dk

  Ansøgningsfrist:
  Løbende (senest 30. juni)

  Er du interesseret?