Fremtidsværksted_to frivillige_ungdommens røde kors

  Sign up

  Vil du være med til at gøre en forskel?
  Så bliv hverdagsaktivist og gør en reel forskel. Ikke bare for dig selv, men for dine venner, for andre, dit lokalområde - for hele samfundet.

  I Ungdommens Røde Kors har vi en drøm om en verden fyldt med hverdagsaktivister: Almindelige mennesker, der tager en smule ekstra ansvar og gør en forskel. Og vi vil rigtig gerne have dig med på holdet.

  Hos os kalder vi det et handlingsmedlemskab, og du kan signe dig op lige her. Det koster ikke penge at være handlingsmedlem - det koster handling. Det betyder, at du lover os og dig selv, at du vil gøre en forskel og være med til at gøre verden til et bedre sted. 

  Vi vil ikke fortælle dig, hvad du skal gøre. Vi vil bare have dig til at gøre noget - du styrer selv, hvad du gør, og hvornår og hvordan du gør det. Hvad end det er at blive bedre til at hjælpe dine små søskende med lektierne, at hjælpe en gammel dame over vejen, at være frivillig i den lokale boldklub, at invitere den generte kollega med til fredagsbar eller…? Alt tæller. 

  Vi håber, du vil være med. Hvis vi alle gør bare én lille forskel om dagen, kan vi sammen lave en milliard små forskelle.

  Bliv hverdagsaktivist

  Tag det første skridt - bliv hverdagsaktivist og vær med til at gøre en forskel.

  Jeg forstår og vil handle efter Ungdommens Røde Kors’ mission og værdier, som går ud på at alle kan være noget særligt for nogen ved at være smittende, handlekraftige, ligeværdige og indgå i ung-til-ung-relationer.
  Det er slet ikke så kompliceret, som det lyder, og de fleste gør det allerede – de kalder det måske bare noget andet.
  At være smittende betyder i URK, at man er med til at inspirere andre til tage initiativ og gøre en forskel.
  At være handlekraftig betyder, at man handler, når man ser et behov, og at man altid prøver at finde en løsning på de problemer, man oplever. Og at man godt tør forfølge sine drømme – alene eller sammen med andre.
  At være ligeværdig handler om at behandle andre, som man selv ønsker at blive behandlet og møde folk i øjenhøjde. Vi fokuserer desuden på at skabe aktiviteter, hvor unge hjælper unge, så alle på vores aktiviteter kender til de udfordringer, som børn og unge oplever. Det gør det nemmere at åbne op, tage vigtige snakke, forstå hinanden og indgå i ung-til-ung-relationer

  Læs vores privatlivspolitik

  • Hvad betyder handlingsmedlem?

   Et handlingsmedlemskab er et løfte om, at man vil være med til at gøre en forskel, der hvor man kan - du behøver ikke være frivillig eller give penge.

   Når du bliver handlingsmedlem - eller hverdagsaktivist - siger du ja til at gøre en forskel i hverdagen - for dig selv og dem omkring dig. 

   Når du signer dig op og fortæller os, hvilken forskel du kunne tænke dig at gøre, forpligter du dig på at gøre en forskel. Det er dit eget ansvar at leve op til det, men vi håber, at du vil gøre forsøget. Vi lover, at du bliver et gladere menneske af det.

  • Hvad kan jeg med et medlemskab?

   Når du signer dig op som handlingsmedlem hos os, bliver du en del af Ungdommens Røde Kors. Du er medlem på linje med betalende medlemmer, hvilket blandt andet betyder, at du kan stemme til vores landsmøde, vælge vores landsstyrelse og være med til at bestemme, hvilken retning organisationen skal gå for at gøre den største forskel for børn og unge.

  Har du spørgsmål? Kontakt os på Facebook eller mail