Vi søger praktikanter

  Savner du erfaring fra den virkelige verden, og vil du gøre en forskel, mens du udvikler dig fagligt og personligt? Så er det dig, vi søger som praktikant i Ungdommens Røde Kors til foråret 2020 i København. Søg senest den 21. januar!

  Som praktikant hos os får du masser af erfaring med det organisatoriske arbejde i en stor humanitær organisation. Vi søger praktikanter, der kan være med til at støtte og udvikle vores nationale og internationale aktiviteter og det lokale udviklingsarbejde i både indland og udland.

  Du bliver en del af en ambitiøs og dynamisk organisation med et fantastisk fællesskab og højt til loftet. Vores praktikanter spiller en vigtig rolle i vores organisation, og du kan derfor forvente et forløb med masser erfaring og ansvar med tæt sparring fra en erfaren konsulent.

  Vores mission
  Vi arbejder ud fra en mission om, at alle børn og unge kan være noget særligt for nogen. Vi mener, at alle børn og unge fortjener en stemme, der bliver hørt og nogen, der hepper på dem. Og det er lige præcis den opgave, du skal være med til at løfte.

  Dine arbejdsopgaver
  Som praktikant Ungdommens Røde Kors bliver du en del af vores programafdeling, hvor der er mange koblinger mellem det lokale og det globale arbejde. Derfor vil dine arbejdsopgaver kunne indeholde understøttelse af vores internationale såvel som vores nationale indsatser.

  Det vil dog ofte være sådan, at man som praktikant har sit hovedfokus i ét af de to områder. Derfor må du gerne skrive i din ansøgning, om du har en særlig interesse for det internationale eller det nationale arbejde.

  Vi justerer dine arbejdsopgaver til dine kompetencer og interesser sat i forhold til de arbejdsopgaver, der skal løses i programafdelingen under din praktikperiode, men dine opgaver kunne f.eks. være:

  • Implementere vores strategi og understøtte indsatser for og med børn og unge
  • Understøttelse og udvikling af vores frivilliggrupper; herunder motivation og ledelse af frivillige
  • Udvikling og udarbejdelse af materiale til uddannelse mm.
  • Research- og skriveopgaver, f.eks. at forfatte tekster til fondsansøgninger
  • Sikre vidensopsamling og formidling til interne og eksterne partnere
  • Projektafvikling, herunder monitorering, dokumentation, evaluering og rapportering
  • Administrative ad hoc opgaver, der hører til vores daglige drift

  Vi forventer
  At du er i gang med en videregående uddannelse, men det er ikke et krav. Du skal desuden kunne arbejde selvstændigt med egne opgaver og trives i et dynamisk miljø, hvor tingene nogle gange går stærkt, og du skal have lyst til at samarbejde med frivillige - og ser en styrke ved det frivillige ejerskab og engagement.

  Vi tilbyder
  Som praktikant hos os bliver du en del af et socialt og inspirerende miljø. Du vil få mulighed for at kunne afprøve dine kompetencer i en organisation, der arbejder visionært og målrettet på at skabe indsatser, der kan give børn og unge de bedste muligheder for et godt liv. Du har mulighed for at påvirke dit arbejdsområde og gøre din indflydelse gældende i en organisation, der sætter sit præg på store dele af samfundsdebatten.

  Du vil få en udtalelse, der reflekterer din indsats og kompetencer, og du vil modtage løbende feedback fra din tilknyttede praktikvært.

  Din arbejdsplads
  Din daglige arbejdsplads bliver på Ungdommens Røde Kors’ sekretariat, Hejrevej 30 i København NV, hvor du kommer til at indgå i et uhøjtideligt miljø med ledelse, konsulenter, praktikanter, studentermedhjælpere og masser af frivillige.

  Her er god stemning og et godt læringsmiljø – og så er der et rigtig godt fællesskab med de andre praktikanter med ugentlige møder, sociale events og samarbejde på tværs. Du vil modtage sparring fra din praktikvært.

  Praktikperioden
  Vi opfordrer dig til at søge, også selvom praktikperiode og timeantal ikke passer dig perfekt. Hvis du er den rette til stillingen, finder vi sammen frem til en god løsning, hvor periode og arbejdstid passer til dig/dit studie.

  Praktikken løber som udgangspunkt fra den 5. februar 2020 (eller hurtigst muligt efter) til den 19. juni 2020. Arbejdstiden er ca. 30-37 timer ugentligt, men med god mulighed for fleksibilitet ift. dit studie. Praktikken er ulønnet.

  Praktisk
  Send dit CV og en ansøgning senest tirsdag den 21. januar 2020. Samtaler finder sted løbende herefter. I ansøgningen bedes du oplyse, hvor du har set opslaget.

  Bemærk at vi kun modtager ansøgninger sendt gennem vores rekrutteringssystem. Det er en forudsætning for ansættelse at vi må indhente børneattest i forbindelse med ansættelsen og løbende gennem ansættelsesforholdet.

  Har du spørgsmål?
  Så kontakt konsulent Ida Seest Dam på mail ida@urk.dk.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Ansøgningsfrist:
  21. januar 2020

  Kontakt:
  Konsulent Ida Seest Dam på ida@urk.dk

  Er du interesseret?