Dynamo_mentor_frivillig_ungdommens røde kors

Partnerskaber

I Ungdommens Røde Kors ved vi godt, vi ikke er hele løsningen. Vi har brug for stærke samarbejdspartnere, hvis vi skal sikre, at ingen børn og unge er udenfor, og at alle er noget særligt for nogen. Som strategisk partner er du med til at skræddersy et samarbejde, der matcher lige præcis din virksomheds værdier og CSR-strategi.

Vores strategiske partnerskaber har ud over en økonomisk dimension også en social vinkel. Vi har primært nationale aktiviteter, der er integrerede i lokalsamfundet, hvorfor det ofte giver mening at koble corporate volunteering på vores partnerskaber. Det kan være alt fra en medarbejderdag til faste mentorordninger.

For os handler det om, at vores partnervirksomheder har viden, kompetencer og ressourcer, der er vigtige at få i spil, så vi sammen kan rykke de børn og unge, der har det svært.

Vil du...

møde vores partnere?

Vi er stolte af at være Ungdommens Røde Kors' CSR-partner. De unge er samfundets måske vigtigste investering, og kan der sættes tidligt ind, kan der gøres en kæmpe forskel. Som en ressourcestærk virksomhed med unge talenter, giver det ekstra mening for os at arbejde for de sårbare unge og deres potentiale

- Tomas Ilsøe Andersen, Managing Partner hos Kammeradvokaten

Social ansvarlighed betaler sig. Gennem et partnerskab med Ungdommens Røde Kors skaber du mening for dine medarbejdere, kunder og relationer. Samtidigt tager du et aktivt ansvar for de børn og unge, der er din virksomheds fremtidige kunder og medarbejdere.

Har du spørgsmål, eller skal vi tage en uforpligtende kop kaffe, så kontakt Erhvervsfundraiser Sidsel på 24 20 68 60 eller send en mail