Ungdommens Røde Kors_Landsmøde 2017

  En del af det

  store fællesskab

  Landsmøde 2019

  Den 26.-27. oktober var der Landsmøde i Ungdommens Røde Kors. Flere end 100 medlemmer, frivillige og ansatte mødtes til vigtige drøftelser og gode snakke i centrum af København.

  På Ungdommens Røde Kors’ landsmøde blev der bl.a. vedtaget en ny udviklingsplan, vedtaget en bæredygtighedspolitik, det blev besluttet at ændre titlen landsformand til det kønsneutrale landsforperson, og en ny landsstyrelse blev valgt.


  Læs mere i referatet af URK's Landsmøde 2019.


  I landsmødemappen 2019 kan du læse kandidaternes motivation for at stille op til Ungdommens Røde Kors' landsstyrelse og som interne revisorer. Her kan du også læse de indkomne forslag, som blev drøftet på landsmødet.


   

   

  Jeg vil helt klart opfordre alle frivillige til at tage med til landsmødet. Det er en fantastisk måde at være en del af det nationale fællesskab og være med i den demokratiske process. Hvert år har jeg forladt landsmødet på
  et enormt "frivilligt fællesskab high", der minder mig om, at vi ikke er alene, men vi faktisk er rigtig mange, der har de samme værdier.

  - Landsmødedeltager

  • Hvordan bliver jeg medlem?

   Du kan blive betalende foreningsmedlem ved at betale 150 kr. i årligt kontingent inden landsmødets afholdelse. Følg linket og vælg "Bliv årsmedlem" https://urk.dk/bliv-medlem


   Du kan også blive handlingsmedlem ved at afgive en erklæring om, hvordan du vil være med til at gøre en forskel. Tilmeld dig og afgiv din handlingserkæring via linket her https://www.urk.dk/bliv-handlingsmedlem

   Man skal være medlem for at have stemmeret på landsmødet.

  Jeg nyder at være en del af et så stærkt fællesskab, hvor vi alle står for det samme og ønsker at være noget særligt for nogen. Jeg får en følelse af "at høre til", og det giver mig et adrenalinkick, som jeg lever på flere dage efter.

  - Landsmødedeltager