Ferielejr_2018_UngMoo_Ungdommens Røde Kors

  Bliv frivillig på en ferielejr

  Vil du være med til at give udsatte børn og unge en hamrende god ferie og et afbræk fra hverdagen? Og vil du have det sjovt med en masse andre unge frivillige? Så er det dig, vi har brug for!

  Bare én uge af din sommerferie. Så lidt skal der til for at give verdens bedste ferie til verdens sødeste børn, som trænger til en god oplevelse og noget godt at tænke på.
   
  Som frivillig på en af Ungdommens Røde Kors’ 23 ferielejre får du muligheden for at give udsatte børn og unge en uforglemmelig ferieuge med masser af sjove aktiviteter, nærvær og nye venskaber. Desuden bliver du en del af en gruppe seje frivillige med et stærkt sammenhold, der gør alt for at gøre en forskel for børn og unge, som har ekstra meget brug for støtte og omsorg.
   
  Hvordan bliver du frivillig?
  For at blive hjælper på en ferielejr skal du være fyldt 18 år. Du skal have lyst til at give en flok energifyldte unger en uforglemmelig oplevelse. Du skal være forberedt på en hektisk uge, hvor du giver en masse af dig selv til andre. Du skal desuden være sprængfyldt med godt humør og gå-på-mod.

  Som frivillig indgår du i et team med ca. 30 andre unge. Du er med til at skabe lejren, og du er med til at bestemme og planlægge aktiviteter for børnene. Skal det være kanotur, skattejagt, fodboldkamp, rappelling, bagedyst, dance-off, ansigtsmaling, teater, eventyrfortælling eller…? 

  Vi har i alt 23 ferielejre, du kan komme med på. Når du ansøger, skal du vælge en første- og en anden prioritet. Du kan læse mere om hver enkelt lejr her.

  Ansøgning
  Tilmeldingen til ferielejrene 2019 er åben - og vi håber selvfølgelig, du vil med.
   
  Send din ansøgning via skemaet. Deadline er den 1. marts 2019.