En Hjælpende Hånd_ungdommens røde kors

  Samarbejdspartnere

  Mød vores samarbejdspartnere til En Hjælpende Hånd 2017.
  Tak for jeres store bidrag - det gør en forskel!

  carl ras_en hjælpende hånd 2017_ungdommens røde kors

  Carl Ras

  Som familieejet og -drevet virksomhed gennem tre generationer har Carl Ras altid været drevet holistisk – det ligger os nært at tænke socialt, økonomisk og miljømæssigt ansvar sammen på en bæredygtig måde. Vi har som en naturlig del af vores forretning drevet eller deltaget i mange projekter, hvor det sociale ansvar har været drivkraften.

  Ungdommens Røde Kors’ kampagne ”En hjælpende hånd” matcher perfekt vores mission om hvilke projekter, vi ønsker at være en del af. Kampagnen er med til at hjælpe udsatte børn i deres nærområder – og ikke mindst ”Fællesværkerne”, hvor børnene blandt andet på værksteder kan prøve kræfter med forskellige håndværk, ligger lige til højrebenet for os, der lever af at sælge værktøj. Samtidig er målgruppen for kampagnen jo professionelle håndværkere, som vi er i kontakt med hver dag – og derfor var det helt naturligt for os at være med som samarbejdspartner på dette projekt.

  EG One_ungdommens røde kors_en hjælpende hånd_samarbejdspartner

  EG One – Håndværkerens it-løsning

  Fundamentet for et godt liv er en god barndom, og det skabes gennem blandt andet venskaber, familierelationer, uddannelse og arbejde. Nogle børn har af forskellige grunde ikke en tryg, sund eller sikker barndom, og med EG's bidrag ønsker vi at støtte det vigtige sociale arbejde i kampagnen En Hjælpende Hånd. Og når kampagnen sættes i gang og kalder uge 46 for håndværkernes uge, er det også EG's uge. Vores it-system EG One er nemlig udviklet af håndværkere til håndværkere og er den eneste brancheløsning, der giver en hånd med under hele byggeriet. Læs mere på eg.dk/it/eg-one/

  Fogs Fond_Ungdommens røde Kors_En Hjælpende Hånd 2017

  Fogs Fond

  En Hjælpende Hånd støttes af Fogs Fond. Fondens støtte bidrager til et nationalt fokus på håndværkeres muligheder for at bidrage til civilsamfundet, og samtidig skaber det udvikling og støtte for udsatte børn og unge lokalt. Fogs Fondens bidrag betyder højere kvalitet og større rækkevidde på kampagnen og dermed et større overskud til direkte gavn for børn og unge på vores aktiviteter.

  TrygFonden_En Hjælpende Hånd 2017_ungdommens røde kors

  TrygFonden

  Ungdommens Røde Kors og TrygFonden har indgået et femårigt partnerskab. Her er TrygFonden med til at støtte lokale aktiviteter som lektiecaféer, væresteder og mentorordninger rundt om i landet.
  En Hjælpende Hånd er støttet af TrygFonden for at skabe endnu mere opmærksomhed om behovet for lokale aktiviteter til udsatte børn og unge.

  Hustømrene_samarbejdspartner_en hjælpende hånd_ungdommens røde kors

  Hustømrerne A/S

  Vi synes det er et godt projekt. Dels får vi muligheden for at give noget tilbage til et område, vi kommer ofte. Men også fordi det er ungdommen, som har fokus. Det er fremtiden, vi går ind og arbejder med. Det behøver ikke altid at være sygdom eller udlandet, vi støtter med indsamlinger. Vi går rent faktisk ind og støtter i lokalsamfundet, hvor vi er repræsenteret, og hvor vi færdes. EN HJÆLPENDE HÅND er lige i vores ånd.