Den Fri_klatring_frivillige_ungdommens røde kors

  Klatring

  Klatring byder på personlig udfordringer, som man selv kan bestemme niveauet for. Man udvikler smidighed, styrke, udholdenhed og mod når man prøver kræfter med klatrevæggen. Alle kan klatre, det eneste det kræver er lysten til at udfordre sig selv.

  Klatring
  Klatring byder på personlige udfordringer, som man selv kan bestemme niveauet for. Man udvikler smidighed, styrke, udholdenhed og mod når man prøver kræfter med klatrevæggen. Alle kan klatre, det eneste det kræver er lysten til at udfordre sig selv.

  I den-FRI klatrer vi på alle niveauer; lige fra den uprøvede begynder til de mere erfarne. Klatring med reb er som regel en tomandsport, hvor den ene sikrer den anden. Du kan sagtens komme alene og klatre/sikre med os andre. den-FRI har alt klatreudstyr, som du kan låne, men hvis du er øvet, så opfordrer vi dig til at bruge dit eget udstyr. Selvom klatring er en tomandsport, fokuserer vi på at gøre det socialt og hyggeligt, og vi skiftes også til at sikre hinanden.

  den-FRI har fået ny aftale med Blocs & Walls, dette betyder, at der fremover vil være en instruktør fra Blocs & Walls tilknyttet den-Fri. Der vil derfor fremover være brugerbetaling på indgangsbilletten, og den-Fri vil stå for at betale instruktøren. Nye medlemmer, der har lyst til at prøve, vil dog stadig få betalt den første indgangsbillet. I forhold til sikringskort, som vi forventer, at alle faste deltagere har, giver instruktøren os mulighed for at aftale, at vi et par uger træner enten rødt eller grønt kort, hvor efter man vil kunne købe kortet af Blocs & Walls mod et mindre administrationsgebyr.

  Tid og sted
  Torsdag kl. 17.00-19.30 
  I sommer halvåret klatres der på Artillerivej 71c 2300 København S

  Vinterhalvåret klatrer vi i Blocks and Walls – Københavns Klatrecenter.

  Kontaktpersoner:

  Ronni Troels Pedersen
  itcyklen@gmail.com
  tlf.: 2972 4319

  Anne Julie Østergaard Andersen
  annejulie@krabbesholm.dk
  tlf.:5361 0911

  Hanna Lunn Lauritzen
  hllauritzen@hotmail.com
  tlf.:4272 3279

  Nis Behrend
  nisbehrend@hotmail.com
  tlf.:2911 7595

  Jonas Holm Petersen
  jonasholmpetersen@hotmail.com
  tlf.:6061 9551


  Find os på Facebook