Den Fri_klatring_frivillige_ungdommens røde kors

  Klatring

  Klatring byder på personlig udfordringer, som man selv kan bestemme niveauet for. Man udvikler smidighed, styrke, udholdenhed og mod når man prøver kræfter med klatrevæggen. Alle kan klatre, det eneste det kræver er lysten til at udfordre sig selv.

  Klatring
  Klatring byder på personlige udfordringer, som man selv kan bestemme niveauet for. Man udvikler smidighed, styrke, udholdenhed og mod når man prøver kræfter med klatrevæggen. Alle kan klatre, det eneste det kræver er lysten til at udfordre sig selv.

  I den-FRI klatrer vi på alle niveauer; lige fra den uprøvede begynder til de mere erfarne. Klatring med reb er som regel en tomandsport, hvor den ene sikrer den anden. Du kan sagtens komme alene og klatre/sikre med os andre. den-FRI har alt klatreudstyr, som du kan låne, men hvis du er øvet, så opfordrer vi dig til at bruge dit eget udstyr. Selvom klatring er en tomandsport, fokuserer vi på at gøre det socialt og hyggeligt, og vi skiftes også til at sikre hinanden.

  den-FRI har fået ny aftale med Blocs & Walls, dette betyder, at der fremover vil være en instruktør fra Blocs & Walls tilknyttet den-Fri. Der vil derfor fremover være brugerbetaling på indgangsbilletten, og den-Fri vil stå for at betale instruktøren. Nye medlemmer, der har lyst til at prøve, vil dog stadig få betalt den første indgangsbillet. I forhold til sikringskort, som vi forventer, at alle faste deltagere har, giver instruktøren os mulighed for at aftale, at vi et par uger træner enten rødt eller grønt kort, hvor efter man vil kunne købe kortet af Blocs & Walls mod et mindre administrationsgebyr.

  Tid og sted
  Torsdag kl. 17.00-19.00 i Blocs & Walls – Københavns Klatrecenter.
  Adresse: Refshalevej 163D, 1432 København K

  Kontakt
  Aktivitetsansvarlig Lars Post, l.balchen.post@gmail.com, tlf.: 3110 0442
  Find os på Facebook