Bliv fundraiser

  Vil du være med til at hjælpe udsatte børn og unge i Danmark?
  Få et fleksibelt studiejob som fundraiser, hvor du via telefonen indsamler midler til at gøre livet lidt lettere for udsatte børn og unge.

  Ungdommens Røde Kors er i rivende udvikling, og vi er i gang med en mission, hvor vi arbejder målrettet for at få mere end 9.000 månedlige støttemedlemmer til at støtte den vigtige indsats i kampen mod ulighed og marginalisering af børn og unge. Til at hjælpe os med det søger vi netop nu motiverede og resultatskabende fundraisere.  
   
  Dine muligheder  
  Som fundraiser hverver du støttemedlemmer over telefonen, hvor du ringer til nye og eksisterende medlemmer og månedlige givere. Dermed er du med til at fremtidssikre Ungdommens Røde Kors’ virke, så vi kan gøre endnu mere for udsatte børn og unge. Du arbejder i et dynamisk team, hvor du aftaler med din supervisor, hvordan netop din målsætning skal lyde, så du hele tiden udvikler dig og bliver dygtigere.    
   
  Vi forventer 
  Vi forventer, du er fyldt 18 år, at du er god til hurtigt at skabe kontakt til alle slags mennesker og kan kommunikere det vigtige budskab ud, så de har lyst til at støtte den vigtige sag. Du bliver drevet af resultater og af løbende at blive bedre. Samtidig går du selvstændigt til opgaven, har tålmodighed og tror på, at det næste opkald resulterer i et ja. Erfaring med fundraising eller telemarkering er en stor fordel, men ikke et krav, da vi sørger for at give dig en grundig oplæring med løn fra dag 1.  
   
  Vi tilbyder 
  Du får mulighed for at blive dygtigere til at kommunikere og prøve dig selv af i et ambitiøst team. Du kommer til at være en del af et miljø, hvor alle brænder for at hjælpe udsatte børn og unge, og du får løbende coaching og sparring fra din supervisor, så du hele tiden bliver bedre. Vi tilbyder dig derfor bl.a.:  

  • Oplæring i salgsteknikker  
  • Coachende samtaler hver måned 
  • Løbende sparring med teamet og supervisorerne
  • Et godt socialt arbejdsmiljø
  • Sociale og faglige arrangementer

  Timer og løn 
  Vi forventer, du kan tage minimum 8 vagter pr. måned, herunder minimum 1 lørdagsvagt. Vores vagter ligger i følgende tidrum, og du vælger selv dine vagter hver måned:
  Man-tor 16:30-21:00
  Hver anden lørdag 12:30-17:00
  Vi forventer at du er mødestabil og ansvarsfuld. 
  Din løn kommer de første 6 måneder til at ligge på 123,17 kr. i timen, hvorefter den vil stige til det næste løntrin. 
   
  Din arbejdsplads
  Din arbejdsplads er Ungdommens Røde Kors’ sekretariat på Hejrevej 30 i København NV.   
  Ungdommens Røde Kors er en selvstændig humanitær ungdomsorganisation under Røde Kors i Danmark. Ungdommens Røde Kors er i dag Danmarks største humanitære ungdomsorganisation, og vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Unge frivillige i hele landet udgør kernen i vores arbejde. 
   
  Vi ansætter løbende og har flere opstartsdatoer, så send en motiveret ansøgning på max én side og et CV via vores rekrutteringssystem nedenfor allerede nu. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på telemarketing@urk.dk.
   

  Vil du have et meningsfuldt studiejob?