Bankoplader_header_jul_ungdommens røde kors

Kom med til julebanko

Tag familien, kollegaerne og naboen med til årets sjoveste og mest meningsfulde bankofester.

Find et bankoevent tæt på dig. Eller print pladerne og spil derhjemme med venner og familie.

Når du spiller banko er du med til at sikre, at vi kan holde julefester for de børn og unge, der fejrer jul udenfor hjemmet. Overskuddet går nemlig ubeskåret til aktiviteter for børn og unge på krisecentre, hospitaler, døgninstitutioner, asylcentre. Og til de unge hjemløse, som slet ikke har et hjem. Både i julen og i hele det nye år.

SPIL BANKO DERHJEMME

Du kan downloade og printe dine egne bankoplader og spille med vennerne, familien eller kollegaerne. Det er ganske gratis. 

 

Bankoplader_ungdommens røde kors_jul
Gi' en julegave, der varer hele året. SMS HJERTERUM til 1919 og støt med 100 kr.

KØBENHAVN - JULEBANKO

Hvornår: 17. december kl. 15.15-19:00 ​
Hvor: uKirke, Dannebrogsgade 5. 1660 København V
Hvad: Sidste år spillede over 350 med, da vi holdt banko i København, og i år gentager vi succesen. Kom i julestemning med glögg og æbleskiver og masser af lækre præmier. Blandt præmierne er både koncertbilletter, Dennis Knudsen-produkter, Bodum-stempelkander, restaurant-besøg, cykler og meget mere.

SPIL BANKO I KØBENHAVN

ODENSE

Hvornår: 14. december kl. 19-21 (plader kan hentes fra kl. 18)
Hvor: Storms Pakhus
Hvad: Det bliver en julefest ud over det sædvanlige, når vi byder op til banko i Odense. Kom og vind lækre præmier og spis endnu lækrere æbleskiver!

 

SPIL BANKO I ODENSE

SLAGELSE

Hvornår: 17. december kl. 14-17
Hvor: Jernbanegade 7, 1, lokale 2, 4200 Slagelse
Hvad: Julebanko for hele familien. Vind lækre præmier fra Kebab House, The Burger Slagelse, La Viva Slagelse, Andrews Burgerbar, Café ZigZag, Sara Collection, GameStop DK,Louis Nielsen, Le Unique Clinique, Idé Boden - garn og patchwork,Blomsterhuset og andre lokale butikker og virksomheder.

SPIL FAMILIE-BANKO I SLAGELSE