Os Online

  Undrer du dig over betydningen af en besked? Har du sendt et nøgenbillede til en? Eller føler du, at tonen er for hård?

  Os Online er en chat-rådgivning til dig, som har svært ved de sociale medier. Vi sidder klar til at chatte og give råd om det du synes er udfordrende, så det er mere trygt for dig at være på nettet.

  Rådgivningen henvender sig til dig mellem 16-25 år som har en kognitiv funktionsnedsættelse. Vi chatter om det du har på hjertet - både stort og småt!

  Det er anonymt at skrive til os i Os Online. Så du kan trygt tale om det, du synes er svært.

  Bag chatten sidder vi en flok unge frivillige. En del af gruppen har selv en diagnose, og alle kender vi til de udfordringer og misforståelser, der kan opstå på nettet. 

  • Hvordan bruger jeg chatten?

   Når du gerne vil chatte, trykker du på "start chat".

  • Hvem chatter jeg med?

   I Os Online chatter du med frivillige mellem 18-30 år. Nogen af de frivillige har selv kognitive vanskeligheder, fordi vi ved, at det kan være rart at tale med nogen, som har det lige som en selv.

  • Hvad chatter man om?

   Alt mellem himmel og jord. Der er plads til store og små problemer og oplevelser. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle de udfordringer, du kan opleve på de sociale medier. Er du i tvivl så skriv endelig.

  • Hvordan bliver jeg frivillig i Os Online?

   Du kan blive frivillig, hvis du er fyldt 18 år og har lyst til at gøre en forskel for unge. Send en ansøgning til Osonline@urkmail.dk, hvor du skriver lidt om dig selv og din motivation for at blive frivillig.