Lektiehjælp_barn og frivillig_Ungdommens Røde Kors

  Online lektiehjælp

  Nu kan du eller et barn, du kender, få en personlig, online lektiehjælper til at hjælpe med hjemmeskolen og lektierne. Det er selvfølgelig helt gratis.

  For mange børn kan det virke uoverskueligt at klare hjemmeskolen og lektierne under nedlukningen af folkeskolerne under corona-pandemien. Særligt hvis der ikke er nogen i hjemmet, som har mulighed for eller ressourcer til at hjælpe med lektierne. Derfor tilbyder vi nu personlig, online lektiehjælp under corona sammen med lærerstuderende.

  Sammen med Lærerstuderendes Landskreds tilbyder vi gratis og personlig lektiehjælp i forbindelse med nedlukningen af folkeskolerne under corona-pandemien. Det foregår selvfølgelig online. Ønsker du lektiehjælp kan du sende en mail til os på velkommen@urk.dk. Vores frivillige lektiehjælpere og de lærerstuderende står klar til at give en hånd med lektierne.

  Lige nu mangler vi nye lektiehjælpere. Din baggrund er ikke vigtig, så længe du kan give lektiehjælp på folkeskole-niveau. Vil du være frivillig, så send os en mail på velkommen@urk.dk med din baggrund, hvilke fag du kan hjælpe med, bopæl og kontaktinformation.

  Lektier kommer aldrig til at være sjovt. Man kan godt være lidt skoletræt nogle gange. Men her glemmer jeg faktisk, at jeg laver lektier. Det er ikke sådan, at jeg hele tiden sidder og tænker: ‘Ej, jeg gider ikke mere’.

  - Yasmin, 9.klasse