Lektiehjælp_barn og frivillig_Ungdommens Røde Kors

  Online lektiehjælp

  Nu kan du eller et barn, du kender, få en personlig, online lektiehjælper til at hjælpe med hjemmeskolen og lektierne. Det er selvfølgelig helt gratis.

  Vi tilbyder personlig, online lektiehjælp under corona

  Sammen med Lærerstuderendes Landskreds tilbyder vi gratis personlig lektiehjælp i forbindelse med nedlukningen af folkeskolerne under corona-pandemien. Det foregår selvfølgelig online. Ønsker dit barn lektiehjælp, kan du sende en mail til os på velkommen@urk.dk. Du skal blot skrive dine kontaktinformation, samt barnets navn, klasse, bopæl og hvilke fag der ønskes lektiehjælp i. Vores frivillige lektiehjælpere og de lærerstuderende står klar til at give en hånd med lektierne.

  Lige nu mangler vi nye lektiehjælpere. Din baggrund er ikke vigtig, så længe du kan give lektiehjælp på folkeskole-niveau. Vil du være frivillig, så send os en mail på velkommen@urk.dk med din baggrund, hvilke fag du kan hjælpe med, bopæl og kontaktinformation.

  Lektiehjælp i Ungdommens Røde Kors

  I Ungdommens Røde Kors er lektiehjælp hverken en erstatning af lærernes arbejde eller en fortsættelse af skoledagen. Her handler lektiehjælp om mere end bare lektier. Det handler om lysten til at lære og modet til at gennemføre lige præcis den uddannelse, man drømmer om.

  Vi ved, at alle børn og unge har evnerne til at tage en uddannelse. Men for mange kan det virke uoverskueligt, hvis man mangler opbakning, hvis læreren ikke har tid, eller hvis man ikke kan få hjælp derhjemme. Vil vil sikre lektiehjælp til alle børn og unge og give dem den opbakning, den tid og den hjælp, de har brug for, så de får mod på deres skolegang - ligegyldigt hvor de er.

  Guidelines til dig, som er forælder til et barn, der modtager online lektiehjælp
  Guidelines til dig, som er frivillig lektiehjælper