PRAKTIKANTER 2017

Lige nu søger vi et hold friske unge mennesker, som har lyst til at kickstarte året med et praktikophold i Ungdommens Røde Kors. Du får kompetencer for livet, skønne kollegaer og oplevelser med det frivillige arbejde, som brænder sig fast.

København

Aarhus

Odense

Fundraiser
Vil du gøre livet lidt lettere for udsatte børn og unge? Og være en del af et fællesskab, hvor du samtidig tjener gode penge til f.eks. at supplere SU'en? Se opslaget

Frivilligt arbejde
I Ungdommens Røde Kors arbejder flere tusinde unge frivillige for at hjælpe udsatte børn og unge. Vi har altid brug for flere hænder. Bliv frivillig

Virksomhedspraktik
Vi modtager mange henvendelser om virksomhedspraktik og er desværre nødt til at sige nej til langt de fleste. Hvis udgangspunktet for en virksomhedspraktik er, at man ønsker et job inden for det pædagogiske/socialfaglige område, kan man ikke komme i virksomhedspraktik hos os, da al vores kontakt med børn og unge udelukkende sker via de frivillige. Alle er naturligvis velkomne til at melde sig som frivillige i Ungdommens Røde kors, men egentlig virksomhedspraktik kan desværre ikke lade sig gøre i forhold til at arbejde direkte med børn og unge.

Uopfordrede ansøgninger
Vi slår vores ledige stillinger op her på siden og modtager derfor ikke uopfordrede ansøgninger. Ønsker du at arbejde hos Ungdommens Røde Kors, skal du holde øje her.

HVEM ER VI?

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. 5000 frivillige udgør kernen i vores arbejde.

Læs mere om Ungdommens Røde Kors

HVAD GØR VI?

Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold.

Læs mere om vores aktiviteter

BLIV FRIVILLIG

Som frivillig er du med til at give udsatte børn og unge en ny fremtid. Vi har aktiviteter i Danmark og i udlandet.

Bliv frivillig

STØT

  • Frivillig
  • Medlem
  • Bidrag
  • Virksomhed

VÆR MED!

Ungdommens Røde Kors hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og klubber. Frivillige i hele landet udgør kernen i vores arbejde. Vær med!

BLIV PRAKTIKANT

Hør Julie, Lauge og Jane fortælle deres oplevelser som praktikanter i Ungdommens Røde Kors.

Mentorer blev vejen ud af ensomheden

Aida havde ingen at gå til, efter hun brød med familien og kom på krisecenter. Hendes mentorer blev hendes vigtigste støttepersoner og hjalp hende igennem sit livs hårdeste tid.

Læs mere her