BLIV FRIVILLIG

Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold. Fra lektiehjælp og ferielejr til chat og væresteder. Frivillige i hele landet udgør kernen i Ungdommens Røde Kors. Vær med. Du er altid velkommen til at kontakte os på 35 37 25 55 eller info_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.urk.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Feature

Bliv frivillig

Interesseområder (max 3)

Bliv frivillig hvor du bor

Vi har aktiviteter i hele landet. Se vores aktiviteter for udsatte børn og unge i nærheden af dig.

Find dit lokale udviklingsråd

Hent folder

Få et overblik over vores mange aktiviteter for udsatte børn og unge i folderen Del ud af dig selv.

Se folderen

Find din yndlingsaktivitet

Vi har mange forskellige aktiviteter for udsatte børn og unge. Få et overblik og find den aktivitet, hvor du vil gøre en forskel.

Se vores aktiviteter

Infomøder for nye frivillige

Vi afholder informationsmøder rundt omkring i landet, hvor du kan høre mere om mulighederne for at blive frivillig i dit område.

Se hvor vi holder infomøder

Mød vores frivillige

Er du i tvivl om, hvordan det er at være frivilig i Ungdommens Røde Kors? Her kan du møde fem frivillige på fem forskellige aktiviteter.

Mød vores frivillige

Frivilligjobs

Brænder du for det det sociale område? Vil du gøre en forskel for en ung eller voksen med ADHD? Så har du mulighed for at blive frivillig mentor. (Ungdommens Røde Kors, udløber d. 27.04.2015)
Ungdommens Røde Kors søger frivillige kræfter til projektet Spilopperne. Bliv frivillig og gør en mærkbar forskel for udsatte børn og unge (Ungdommens Røde Kors, udløber d. 08.05.2015)