BLIV ERHVERVSPARTNER - Du kan forandre fremtiden for udsatte børn og unge

Gennem et samarbejde med Ungdommens Røde Kors får din virksomhed en partner, der kan lægge navn til og sætte handling bag dit sociale ansvar. Vigtigst af alt får du og din virksomhed mulighed for at gøre en konkret forskel for udsatte børn og unge i Danmark.

Social ansvarlighed betaler sig. Du skaber mening for dine kollegaer, relationer og kunder. Samtidig tager du aktivt ansvar for de børn og unge, der er din virksomheds fremtidige medarbejdere og kunder.

Ungdommens Røde Kors arbejder sammen med både små og helt store virksomheder. Partnerskabet afhænger af, hvordan vi bedst muligt kan skabe gensidig værdi, og hvordan din virksomhed ønsker at gøre en forskel. Vi gør partnerskabet synligt ved at tilbyde forskellige ydelser, der afhænger af partnerskabets type og omfang.

Er du interesseret i at vide mere, kan du herunder hente mere information om de forskellige former for partnerskaber og støttemuligheder. Du kan også hente inspiration og møde vores eksisterende erhvervspartnere og sponsorer.

Sponsorater

Første skridt på vejen til at gøre en forskel er at beslutte om du ønsker at støtte en specifik aktivitet eller Ungdommens Røde Kors' arbejde generelt.

Aktivitetssponsorat: Med et aktivitetssponsorat viser du din støtte til udvalgte aktiviteter i Ungdommens Røde Kors. Der er tale om frivillige aktiviteter, som har fungeret i mange år efter velafprøvede koncepter. Din støtte sikrer, at vi kan fortsætte dette arbejde fremadrettet. Læs mere om aktivitetssponsoratet her.

Erhvervssponsorat: Et erhvervssponsorat giver os muligheden for at gribe fat, hvor akutte behov måtte opstå, eller hvor der skal tænkes hurtigt eller nyt. Med et erhvervssponsorat støtter du Ungdommens Røde Kors' generelle arbejde. Læs mere om erhvervssponsoratet her.

Som erhvervs- eller aktivitetssponsor støtter du med et beløb fra 2.500 kroner til 50.000 kroner.

Partnerskaber

Er du interesseret i en specifik form for samarbejde, kan vi indgå et kampagne eller strategisk partnerskab. For mere dybdegående og individuelt funderede samarbejder, skal vi over i et hovedsponsorat.

Kampagnepartner: I et kampagnepartnerskab kan du markedsføre dine produkter eller dit brand i samarbejde med Ungdommens Røde Kors. Enten i forhold til en konkret aktivitet eller vores arbejde generelt.

Strategisk partner: Som strategisk partner samarbejder vi om at skræddersy samarbejdet til din virksomheds CSR-strategi. Partnerskaberne er baseret på en række forskellige aktiviteter.

Et kampagne eller strategisk partnerskab skal generere værdi for minimum 50.000 kroner.

Hovedpartner: I nogle tilfælde udvikler samarbejder sig, og du bliver hovedpartner. Hovedpartnerskaber er i reglen individuelt udviklede. Et hovedpartnerskab skal generere værdi for minimum 250.000 kroner.

På vores partnertrappe kan du se dine muligheder, hvis du ønsker at indgå et samarbejde med Ungdommens Røde Kors.

Yderligere information

Har du brug for mere information, har du spørgsmål eller en god idé, er du meget velkommen til at kontakte os.
Fundraisingchef Kasper Skov på 25 31 80 10 eller kasper_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.urk.dk

HVEM ER VI?

Ungdommens Røde Kors er Danmarks største humanitære ungdomsorganisation. 5000 frivillige udgør kernen i vores arbejde.

Læs mere om Ungdommens Røde Kors

HVAD GØR VI?

Vi hjælper børn og unge med problemer som ensomhed, misbrug, fattigdom og vold.

Læs mere om vores aktiviteter

AKTIVITETER I SAMARBJEDET

Udover de mange fordele I som virksomhed opnår gennem vores partnerskaber, er der mange andre muligheder og forslag til aktiviteter i vores samarbejde

Læs mere her

STØT

  • Frivillig
  • Medlem
  • Bidrag
  • Virksomhed

MØD ERHVERVS- PARTNERNE

Vores erhvervspartnerskaber er medvirkende til, at vi hver dag kan skabe øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge over hele landet.

Se dem her

KOM TÆTTERE PÅ

Tilmeld dig erhvervsmailen og få nyheder om vores aktiviteter, forskellige samarbejder, og hvordan du og din virksomhed kan blive en del af vores arbejde.

Tilmeld

Vil du vide mere?

Kontakt
Fundraisingchef Kasper Skov

Tlf: + 45 25 31 80 10
E-mail: kasper_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.urk.dk