BLIV FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL OG TINDERBOX

I år er Ungdommens Røde Kors og Røde Kors med på både Roskilde Festival og Tinderbox. Vi søger derfor frivillige kræfter, der har lyst til at give en hånd med i den gode sags tjeneste. Vi kan tilbyde dig Danmarks vildeste og festligste arbejdsplads!

Fest og støt et godt formål
Vil du gerne give den gas til Lukas Graham, synge dig hæs sammen med Lorde og The Weeknd, eller danse til solen står op til numre af Justice og Erasure, mens du gør en stor forskel for børn og unge – så skal du blive frivillig pantsamler.

De indsamlede plastikglas, dåser, kander m.m. giver pant. Panten bliver til penge, og pengene går til Ungdommens Røde Kors’ og Røde Kors’ arbejde for udsatte børn og unge både i og udenfor Danmark.

Så mens du arbejder dig til en gratis festivalbillet, gør du samtidig en god gerning!

Vagter
Roskilde Festival søger vi 91 frivillige, som hver skal arbejde 24 timer fordelt på tre vagter i perioden onsdag den 28. juni til og med natten mellem den 1. og 2. juli.

Tinderbox søger vi 57 frivillige, som hver skal arbejde 16 timer fordelt på to vagter i perioden torsdag den 22. juni til og med natten mellem den 24. og 25. juni.

Du kan lytte til fed musik, have det sjovt og nyde stemningen med alle de andre festivalgængerne, imens du samler pant til Ungdommens Røde Kors’ og Røde Kors’ velgørende arbejde.

Som tak for din indsats, kvitterer Ungdommens Røde Kors og Røde Kors naturligvis med et armbånd til hele festivalen samt mad og drikke, mens du er på vagt!

Ansøg nu!
Er du interesseret i at blive frivillig? Så send en mail til roskilde.pant@urkmail.dk eller tinderbox.pant_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.urkmail.dk med: navn, alder, telefonnummer, mail og en kort tekst om, hvorfor du gerne vil med.

Vi glæder os til at møde dig og dine venner, og vi håber, at vi sammen kan samle en masse penge ind til gavn for udsatte børn og unge og samtidig få en rigtig hyggelig festival!

OBS! Du skal være fyldt 18 år den 1. juni 2017 for at deltage som pantindsamler på Roskilde Festival.

     

STØT

  • Frivillig
  • Medlem
  • Bidrag
  • Virksomhed