UNGDOMMENS RØDE KORS GENSTARTER

I perioden januar-marts 2017 opfører Ungdommens Røde Kors sig ikke, som vi plejer. Det gælder både på sekretariatet og i resten af organisationen.  Vi har taget en radikal, men ansvarlig beslutning om at genstarte organisationen for at blive langt bedre til det, som vi i forvejen er gode til, nemlig at forandre fremtiden for udsatte børn og unge.

Ungdommens Røde Kors har gennem lang tid udvidet vores indsatser. Det er vi pavestolte af. Alligevel har vi mærket en stigende frustration over, at vi ikke formår at nå ud til endnu flere. For vi ved, at behovet er langt større, end det vi pt. formår at favne. Der er flere, der har behov for en hjælpende hånd, og der er rigtig mange, der gerne vil bidrage. Lige nu forløser vi ikke det potentiale. Og det nager os!

Hvis vi skal udleve vores ambitiøse strategi, skal der andet og mere til. Derfor har vi besluttet at genstarte Ungdommens Røde Kors i første kvartal af 2017. Det betyder, at vores måde at arbejde på kommer til at ændre sig. Det er ikke, fordi vores resultater er dårlige. Dét er de ikke! Men vores potentiale som organisation er langt større, end vi formår at udnytte.

Om genstarten
Helt konkret betyder genstarten, at alle fastansatte medarbejdere sammen med frivillige og samarbejdspartnere fra januar-marts 2017 vil undersøge, hvordan vi kan gribe vores fælles opgave an på en helt anden måde.  Alle aktiviteter kører videre, så denne proces vil IKKE påvirke dem det hele handler om: børnene og de unge.

Udadtil betyder det, at den eksterne kommunikation bliver kørt ned på et minimum. I vil derfor ikke høre så meget fra os, som I plejer. Men bare rolig – vi er her stadig, og vi arbejder for fuld kraft på at blive en endnu mere handlekraftig organisation til gavn og glæde for børn og unge i Danmark og verden.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at skrive til genstart_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.urk.dk

STØT

  • Frivillig
  • Medlem
  • Bidrag
  • Virksomhed