Sundhed og idræt

Ikke alle børn og unge har mulighed for et sundt liv. Det risikerer at ekskludere dem fra deltagelse i positive fællesskaber. Her kan du læse om vores aktiviteter med fokus på sundhed og idræt.

Den-Fri

Den-FRI er med til at fremme psykisk, fysisk og social rehabilitering for tidligere misbrugere igennem fysisk aktivitet og socialt samvær.

Læs mere om den-FRI

Børneløbet 2015

Torsdag den 21. maj 2015 er der idrætsfest på travbanen i Aarhus. Her arrangerer Ungdommens Røde Kors årets sjoveste og mest meningsfyldte børneløb for børnehaver og skolefritidsordninger i Aarhus kommune.

Læs mere om Børneløbet

Adventureklub

Adventureklub skaber rammerne for spændende, sjove og indholdsrige idrætsoplevelser for udsatte børn og unge. Målet er at stimulere deres nysgerrighed og lære dem om en aktiv hverdag på en legende og inspirerende måde.

Læs mere om Adventureklub

Madklub

Madklubberne giver udsatte børn og unge en viden om og interesse for sund mad i et sjovt og lærerigt miljø. Klubberne foregår med børnene i centrum og er primært rettet mod de børn og unge, der ikke hjemmefra er blevet stimuleret og informeret om fordelene ved en sund kost.

Læs mere om madklubberne

Naturliv for småbørnsfamilier

Naturliv for småbørnsfamilier giver flere danske børn og deres familier mulighed for at få gode og aktive oplevelser i naturen sammen.

Læs mere om Naturliv for småbørnsfamilier