mentoring og rådgivning

Mange børn og unge oplever problemer og udfordringer hver dag. Nogle har en gang i mellem brug for gode råd, støtte eller bare én at snakke med. Her kan du læse om vores aktiviteter med fokus på støtte og rådgivning.

UngPåLinje og Ungonline

Ung På Linje/Ung Online er tilbud til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogen at tale med om deres problemer og oplevelser. Målet med Ung P åLinje/Ung Online er at være steder, hvor unge ved, at de altid kan få hjælp.

Læs mere om UngPåLinje og UngOnline

Connect

Connect hjælper unge etniske minoritetskvinder mellem 18 og 30 år med at skabe et netværk, når de efter endt ophold forlader kvindekrisecentre for at bosætte sig alene.

Læs mere om Connect

Børnetinget

Børnetingets formål er at give børn og unge, der er anbragte i pleje eller på institution eller har været det, en mulighed for at skrive om alt det, de har på hjerte.

Læs mere om Børnetinget

Dynamo

Mentorprojektet Dynamo tilbyder børn og unge i alderen 12-16 år fra Brønshøj-Husum, Vesterbro/Kgs. Enghave, Valby og Amager mentorforløb med livserfarne mentorer.

Læs mere om Dynamo

Apollo og Orion

Apollo og Orion er mentorordninger for børn og unge i Udkantsdanmark og socialt udsatte boligområder. Mentorordningerne er en del af programmet Frem i Lyset.

Læs mere om Apollo og Orion

Powerkids

I Powerkids skaber vi meningsfulde fællesskaber for sårbare børn gennem gruppesamtaler. Målgruppen i Powerkids er børn i alderen 9-13, der har oplevet ting som skilsmisse, ensomhed og traumatiserende hændelser.

Læs mere om Powerkids

Strøm

I mentorprojektet Strøm matches børn og unge i alderen 10-15 år med frivillige, livserfarne mentorer. Børnene henvises til projektet af kommunale samarbejdspartnere.

Læs mere om Strøm

Dit rum

Dit rum er et mentorprojekt for børn og unge opvokset i familier med stof- og/eller alkoholmisbrug. I Løbet af 2017 og 2018 giver vi 50 børn og unge muligheden for at få deres egen, personlige mentor.

Læs mere om Dit Rum

Opland

Opland er en mentorordning og et værested for socialt og psykisk sårbare unge i alderen 18-30 år.

Læs mere om Opland

Viadukt

Viadukt er et mentorforløb for anbragte og tidligere anbragte unge mellem 15 og 30 år. To mentorer tilbyder den unge uddannelsesstøtte i et hverdagsperspektiv, der tager udgangspunkt i den unges situation og behov.

Læs mere om Viadukt