Internationalt arbejde

I samarbejde med internationale partnerorganisationer opbygger vi børn og unges kapacitet til at varetage egne og andres liv. Her kan du læse om vores internationale aktiviteter for udsatte børn og unge.

Baggrundsstof

Før du søger om at blive frivillig, anbefaler vi, at du læser lidt om vores internationale arbejde.

Læs mere om vores internationale profil

Læs mere om det internationale arbejde i Røde Kors

Rejs ud

Hvert år tager frivillige med Ungdommens Røde Kors til vores partnerskabsprojekter i Afrika og Mellemøsten.

Rejs ud

Jordan

Jordangruppen arbejder på at skabe dialog, erfaringsudveksling og gensidig inspiration mellem danske og jordanske ungdomsfrivillige.

Læs mere om Jordan

Zimbabwe

Vores partnerskab med Røde Kors har til formål at skabe strukturer, der fremmer større involvering af unge i lokalsamfundet, så unge kan være med til at tage de beslutninger, som vedrører deres liv og samfund.

Læs mere om Zimbabwe

Grønland

Ungdommens Røde Kors samarbejder med Grønlandsk Røde Kors om at skabe sociale aktiviteter for sårbare børn og unge i Grønland.

Læs mere om Grønland

Manualer

Her finder du vores egne manualer samt manualer fra andre organisationer, som vi tilpasser vores projekter.

Se manualerne

Leadership Academy

Every year the Danish Red Cross Youth facilitates a Leadership Academy, where youth volunteers from all over the world are trained to become Youth Leaders, who are active agents in shaping the future of their own society.

Læs mere om Leadership Academy

BY RC

Røde Kors/Røde Halvmåne selskaberne i Danmark og Østeuropa er gået sammen om projektet BY RC, der skal styrke unge frivillige i at være rollemodeller og fortalere for sundere livsvalg for udsatte unge

Læs mere om BY RC